ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Στο χέρι του ο τίτλος – Ο ρυθμιστής ΠΑΟΚ και τα ντέρμπι που ακολουθούν

Χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης ο Παναθηναϊκός πέρασε από την έδρα του Μίλωνα, πήρε το "τρίποντο" που χρειαζόταν και ο τίτλος θα παιχτεί στα επόμενα ματς-φωτιά.

Στο χέρι του ο τίτλος - Ο ρυθμιστής ΠΑΟΚ και τα ντέρμπι που ακολουθούν

Είναι το πιο αμφίρροπο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών στην Volley League και όλα θα κριθούν στα κρίσιμα τελευταία τέσσερα ματς. Όποια ομάδα κάνει το απόλυτο, θα κόψει και πρώτη το φετινό νήμα.

Ο Παναθηναϊκός έχει το πλεονέκτημα αυτή τη στιγμή, είναι πρωτοπόρος, έχει μικρή διαφορά, ωστόσο όλα θα κριθούν στο φινάλε και κάθε απώλεια θα μετρήσει.

Οι πράσινοι δυσκολεύτηκαν στην έδρα του Μίλωνα -πέρυσι η τοπική ομάδα είχε κάνει ζημιά στο τριφύλλι- ενώ την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός έφευγε με το “καθαρό” διπλό από την έδρα του Φοίνικα.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 1.849 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το συγκρότημα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου έπαιξε με τη φωτιά, δεν κάηκε και συνεχίζει στην πρώτη θέση, ωστόσο δέχεται ήδη την καυτή ανάσα του ανταγωνισμού και το επόμενο ματς-φωτιά που ακολουθεί θα κρίνει πολλά.

Ο Παναθηναϊκός χωρίς κόσμο στο γήπεδο λόγω τιμωρίας, θα υποδεχθεί τον Κυπελλούχο ΠΑΟΚ που πάει από νίκη σε νίκη και εκεί οι πράσινοι θα πρέπει να πραγματοποιήσουν το τέλειο παιχνίδι, αν δεν θέλουν να μπλέξουν στην προσπάθεια που κάνουν για την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Θα χρειαστεί απόλυτη συγκέντρωση, υπομονή και να βγουν τα βαριά “κανόνια” μπροστά, για να έρθουν οι νίκες, ενώ κάθε απώλεια από τους υπόλοιπους θα είναι καλοδεχούμενη.

Φυσικά ούτε ο ίδιος πρέπει να αφήσει βαθμούς στην Κηφισιά που συμπληρώνει το μίνι πρωτάθλημα της β’ φάσης.

Όλα όμως δείχνουν πως θα πάμε για φινάλε-θρίλερ με το πρόγραμμα των πρασίνων να έχει δύο εντός ντέρμπι (ΠΑΟΚ και Φοίνικα) και εκτός τον Ολυμπιακό που όπως φαίνεται τη φετινή σεζόν του έχει πάρει τον “αέρα”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.