ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ιδανικό φινάλε για την πρωταθλήτρια Κ19

Ιδανικά ολοκλήρωσε την καταπληκτική πορεία της η πρωταθλήτρια Κ19 του Παναθηναϊκού. Οι Πράσινοι επιβλήθηκαν 3-0 του ΟΦΗ στο Ηράκλειο στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν για την 21η αγωνιστική της Super League Κ19.

Ιδανικό φινάλε για την πρωταθλήτρια Κ19

Η ομάδα του Βαγγέλη Σάμιου και του Ανδρέα Ντρένοβα έκανε επίδειξη δύναμης κυριαρχώντας στο γήπεδο. Ήταν το ιδανικό φινάλε σε μια ονειρεμένη αγωνιστική περίοδο για τους Νέους του Τριφυλλιού, που ήταν με διαφορά η καλύτερη και πιο σταθερή ομάδα του πρωταθλήματος. Κατά την είσοδο των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο οι παίκτες του ΟΦΗ τίμησαν τους πρωταθλητές κάνοντας το περίφημο pasillo…

Με εντυπωσιακό τρόπο ολοκλήρωσε μια φανταστική σεζόν και ο Αμπντελραχμάν Μπιλάλ. Ο σέντερ φορ του Παναθηναϊκού πέτυχε δύο γκολ, έφτασε τα 21 στο πρωτάθλημα και αναδείχθηκε πανηγυρικά πρώτος σκόρερ.

Οι Πράσινοι αφού απείλησαν μόλις στο 2′ σε τετ α τετ του Ζαφείρη, άνοιξαν το σκορ στο 30′. Ο Καλοσκάμης πάσαρε για τον Τόρρα, ο οποίος σέντραρε στο πρώτο δοκάρι  από αριστερά. Ο Μπιλάλ έκανε κίνηση κι εκτέλεσε για το 0-1. Ο ΟΦΗ προσπάθησε να απαντήσει χάνοντας δύο σημαντικές ευκαιρίες μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Ωστόσο, οι Πράσινοι ήταν εκείνοι που βρήκαν και δεύτερο γκολ ξανά με τον Μπιλάλ στο 46′ μετά από κάθετη του Καρνέση.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 35.793 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το παιχνίδι άνοιξε, κι αφού αρχικά οι Πράσινοι είχαν μεγάλη διπλή ευκαιρία με Καλοσκάμη και Βολάκη στο 52′ και ο ΟΦΗ δοκάρι στο 60′, ο Ποπιέλα στο 77′ με μακρινό δυνατό σουτ έξω απ’ την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

ΟΦΗ:Μιράσι, Καρανδινός, Κορνιλάκης, Χνάρης, Γωνιωτάκης, Λελέκας, Ζαχαριουδάκης, Αποστολάκης, Θεοδοσουλάκης, Λαμάι, Φαστάκης.

Παναθηναϊκός: Λίλο, Ζαφείρης (70′ Καμαρός), Παυλάκης (35′ Κολόμπο), Καρνέσης, Προδρομίτης, Πορφυρόπουλος, Κυριόπουλος (70′ Ποπιέλα), Λιατίφης (70′ Νταμπίζας), Μπιλάλ, Καλοσκάμης, Τόρρα (41′ Βολάκης).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.