ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μόλις μία ήττα σε δύο μήνες ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός καλείται να κάνει και στους «Ζωσιμάδες» αυτό που συνηθίζει να κάνει από τις 9 Φλεβάρη. Να κερδίσει.

Μόλις μία ήττα σε δύο μήνες ο Παναθηναϊκός

Ήταν εκείνη η… μαύρη εβδομάδα με τον Παναθηναϊκό να κάνει τρεις συνεχόμενες ήττες και να χάνει πολύτιμο έδαφος στο πρωτάθλημα.

29 Γενάρη Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης 0-1.

2 Φεβρουαρίου ΟΦΗ – Παναθηναϊκός 3-2

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα
Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα 8.864 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

6 Φεβρουαρίου ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 2-1.

Αναζητούσαν αντίδραση οι «πράσινοι» μετά από εκείνα τα αρνητικά αποτελέσματα. Υπήρχε η αμφιβολία ακόμα και για την είσοδο της ομάδας στα πλέι οφ. Η αντίδραση ήρθε με τρεις νίκες. Και συνεχίστηκε με μία μόνο παρένθεση.

Από τότε, λοιπόν, έως σήμερα, οι «πράσινοι» έδωσαν εννιά παιχνίδια. Έχασαν μόλις σε ένα απ’ αυτά. Πήραν πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες. Από τις 9 Φεβρουαρίου έως τις 9 Απριλίου, που βρισκόμαστε σήμερα, μονάχα μια ήττα υπάρχει για τους πράσινους. Αυτή στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό.

Με 1-0 από γκολ φάουλ της ομάδας του Αγρινίου και με τον Παναθηναϊκό να χάνει πέναλτι με τον Καρλίτος και να έχει ένα ακυρωθέν γκολ στο 0-0. Σε φάση που κανείς ποτέ δεν κατάλαβε αν η μπάλα είχε βγει εκτός αγωνιστικού χώρου στο γύρισμα που είχε γίνει για να σκοράρει ο Σάρλια.

Οι πράσινοι κέρδισαν την Αναγέννηση Καρδίτσας, τη Λαμία, τον Απόλλωνα Σμύρνης, την ΑΕΚ, τον Ατρόμητο, τον ΠΑΟΚ. Ήρθαν ισοπαλία με την ΑΕΚ και με τον Άρη που εκείνο το 0-0 έμοιαζε με… νίκη με δεδομένα τα προβλήματα που είχε ο Παναθηναϊκός.

Αντίδραση μεγάλης ομάδας, με νίκες σημαντικές σε βαθμολογικό και ψυχολογικό επίπεδο που φέρνουν τον Παναθηναϊκό κοντά στον στόχο του. Κι αν έρθει και μια νίκη στους «Ζωσιμάδες» το βράδυ της Κυριακής, αυτός ο στόχος θα έρθει ακόμα πιο κοντά.

Αυτή η αντίδραση, ένα σερί αγώνων που ο Παναθηναϊκός έχει μόλις μία ήττα σε εννιά ματς – για πρώτη φορά στη σεζόν – αποτελεί και τον οδηγό των «πράσινων» για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Διότι δεν πρέπει να αμφιβάλλει κανείς: το ματς στην Ήπειρο είναι ένα από τα δυσκολότερα που έχει μέχρι το φινάλε.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.