ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Να σπάσει την κακοδαιμονία

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα (19:00, Live: Panathinaikos24.gr, Cosmote Sports 1) στους Ζωσιμάδες και ψάχνει την πρώτη του νίκη μετά το 2016 στην συγκεκριμένη έδρα, προκειμένου να κάνει ένα σημαντικό βήμα για την επιστροφή στην Ευρώπη.

Να σπάσει την κακοδαιμονία

Ένα από τα πιο κρίσιμα ματς της διαδικασίας των πλέι οφ δίνει αύριο ο Παναθηναϊκός κόντρα στον ΠΑΣ στα Γιάννενα στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ.

Οι πράσινοι θέλουν τη νίκη προκειμένου να εκμεταλλευτούν την οποιαδήποτε απώλεια των ΑΕΚ ή Άρη που παίζουν μεταξύ τους.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θα έχει στη διάθεση του τελικά τον Καρλίτος, ο οποίος δεν ξεπέρασε το πρόβλημα στην γάμπα. Θυμίζουμε ότι ούτε ο Μακέντα είναι στην αποστολή, κάτι που σημαίνει ότι οι πράσινοι κατεβαίνουν με μοναδικό φορ τον Ιωαννίδη.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 29.171 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θυμίζουμε ότι νοκ αουτ έχει τεθεί εδώ και μέρες ο Βιγιαφάνιες, που κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο την άλλη Κυριακή.

Αναλυτικά η αποστολή:

Διούδης, Μπρινιόλι, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρουμπέν, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Γκατσίνοβιτς, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.