ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αποθέωσαν τον Αλεξανδρόπουλο οι Ιταλοί: «Μοιάζει με τον Βεράτι»

Ιταλικό δημοσίευμα αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο.

Αποθέωσαν τον Αλεξανδρόπουλο οι Ιταλοί: «Μοιάζει με τον Βεράτι»

Οι Ιταλοί έκαναν λόγο για έναν ποδοσφαιριστή που έχει καλή τεχνική και ο οποίος μπορεί να… κοπεί μόνο με φάουλ όπως τονίζεται. Παράλληλα, η ιταλική ιστοσελίδα στάθηκε στην προσωπικότητα του, η οποία μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στο να κάνει το βήμα παραπάνω.

Επιπρόσθετα, τον παρομοίασε με τον χαφ της Παρί, Μάρκο Βεράτι.

Χαρακτηριστικά ανέφερε το δημοσίευμα:

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.200 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Ένα ταλέντο την ημέρα, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος: ένα διαμάντι έτοιμο να πετάξει

Ένας πάνω απ΄ όλα τεχνικός μέσος, γεννημένος το 2001. Ο λόγος για τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο, που θεωρείται στην Ελλάδα ένας από τους επόμενους πρωταγωνιστές σε εθνικό και διεθνές επίπεδο: εντυπωσιακό να τον βλέπεις να προοδεύει ειδικά με την μπάλα στα πόδια και σου δίνει την αίσθηση ότι μόνο ένα φάουλ μπορεί να τον σταματήσει. Ο εξαιρετικός έλεγχος της μπάλας, η εξαιρετική βασική τεχνική είναι από τα βασικά χαρακτηριστικά του. Παράλληλα, έχει την προσωπικότητα που χρειάζεται για να αγωνιστεί σε υψηλά επίπεδα. Έχει την προοπτική να αγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο.

Όνομα: Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος

Ημερομηνία γέννησης: 26 Νοεμβρίου 2001

Εθνικότητα: Έλληνας

Θέση: κεντρικός χαφ

Ομάδα: Παναθηναϊκός

Μοιάζει με: Marco Verratti»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.