ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Πρώτη κατοστάρα και τελικός!

Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Ηρόδικου με 102-54 στον ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας και πήρε πανηγυρική πρόκριση για τον τελικό.

Πρώτη κατοστάρα και τελικός!

Με πανηγυρικό τρόπο πέρασε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ο Παναθηναϊκός που θα τεθεί αντιμέτωπος με την Δωδεκάνησο στις 7 Μαϊου.

Οι «τριφυλλοφόροι» πέρασαν άνετα το εμπόδιο της ομάδας της Κομοτηνής και θα διεκδικήσουν έναν από τους δύο τίτλους της νέας χρονιάς. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός πέτυχε την πρώτη κατοστάρα της ιστορίας του και αναμφίβολα είναι ένα ακόμα ρεκόρ για το «τριφύλλι» που έσπασε το επιθετικό ρεκόρ των 91 πόντων της περασμένης εβδομάδας στο Ηράκλειο.

Αναλυτικά τα δεκάλεπτα του αγώνα:33-14, 68-30, 89-44, 102-54 ενώ παρόντας στην προσπάθεια της ομάδας ήταν και ο πασαδόρος του «τριφυλλιού» Άξελ Γιάκομπσεν.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.086 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παναθηναϊκός: Κοντογιάννης, Σπάθης, Χριστόφορος 2, Νέλσον 47,Χρονοπουλου 20,Μιχαλοπουλου, Τουμαρας, Μπλερ 33,Τριανταφυλλου.

Ηρόδικος:Γκατζη-χασάν 6,Σαπρανιδης, Αβραμιδης, Τσικουρελης, Παπαδόπουλος 24,Λεχουδης 15,Μιμικος 9

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.