ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Φιέστα στη Λεωφόρο με 8άρα για τα κορίτσια του «τριφυλλιού»

Η ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών του Παναθηναϊκού, πανηγύρισε την άνοδο στη Β' Εθνική Κατηγορία και την κατάκτηση του πρωταθλήματος, φιλοδωρώντας με 8 τέρματα τον Παιανικό στην ιστορική Λεωφόρο.

Φιέστα στη Λεωφόρο με 8άρα για τα κορίτσια του «τριφυλλιού»

Η ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών του Παναθηναϊκού πανηγύρισε την άνοδο στη Β’ Εθνική Κατηγορία κόντρα στον Παιανικό όπου επιβλήθηκε με 8-0 στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Έτσι το «τριφύλλι» ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο τη φετινή σεζόν, καταφέρνοντας να πάρει την πρώτη θέση στον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και να ανέβει στη Β’ Εθνική Κατηγορία.

Στο αγωνιστικό μέρος, ο Παναθηναϊκός ήταν καταιγιστικός από την αρχή του ματς και προηγήθηκε στο ημίχρονο με 5-0 χάρη σε τρία τέρματα της Νταρζάνου και δύο γκολ της Ντζάνη. Παρόμοια εικόνα και στο δεύτερο, με το «τριφύλλι» να βρίσκει άλλα τρία γκολ με τις Σιαφαρίκα, Νταρζάνου και Ντζάνη.

“Έλιωσε” τον Ολυμπιακό στο καμίνι της Λεωφόρου!
“Έλιωσε” τον Ολυμπιακό στο καμίνι της Λεωφόρου! 1.185 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αξίζει να σημειωθεί πως στις εξέδρες της Λεωφόρου το παρών έδωσαν περίπου 1.000 φίλοι του «τριφυλλιού» που αποθέωσαν τις παίκτριες του Γιάννη Χαραλαμπίδη, που πανηγύρισαν στο φινάλε τον τίτλο του πρωταθλήματος.

Παναθηναϊκός (Χαραλαμπίδης): Θεοδωρακοπούλου, Σιαφαρίκα, Γρηγοροπούλου, Αναστασίου, Βιτούλα, Δέλιου, Ντζάνη, Καμαριανού, Δημητρίου, Λόγου και Νταρζάνου.

Αγωνίστηκαν και οι: Λαζανά, Μανέτα, Παπαμήτρου, Μαρουδίτση, Μπασινά και Ανδρικοπούλου.

Παιανικός: Λαγοπάτη, Ρίζου, Πολυχρονοπούλου, Γούναρης, Καβούρη, Μαστροδήμα, Μάκκα, Κουτρουμπή, Μαρκαντωνάτου, Τζάνη και Σχολινάκη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.