ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ιωαννίδης: «Έπρεπε να τελειώσουμε το ματς στο πρώτο ημίχρονο»

Στις πολλές χαμένες ευκαιρίες του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΣ, στάθηκε ο Φώτης Ιωαννίδης.

Ιωαννίδης: «Έπρεπε να τελειώσουμε το ματς στο πρώτο ημίχρονο»

Στις πολλές χαμένες ευκαιρίες του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΣ, στάθηκε ο Φώτης Ιωαννίδης.

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova:

«Είχαμε την κυριαρχία, αλλά αν αυτό δε μας φέρει κάποιο γκολ, δεν υπάρχει λόγος να το κάνουμε. Πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί για να καταφέρνουμε τέτοια παιχνίδια να τα τελειώνουμε από νωρίς.

Εννοείται δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος για το αποτέλεσμα, περίμενα πως θα κερδίσουμε γιατί είχαμε αρκετές ευκαιρίες, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν κυρίαρχοι. Στο δεύτερο ήμασταν πιο δυσκίνητοι, δεν κυριαρχήσαμε τόσο και μετά ήρθε και η κόκκινη κάρτα και εκεί τελείωσε το παιχνίδι.

Πάμε για έκπληξη: Αυτόν δείχνουν πρώτο οι δημοσκοπήσεις για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ
Πάμε για έκπληξη: Αυτόν δείχνουν πρώτο οι δημοσκοπήσεις για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ 125.757 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ξέρουμε τον ΠΑΣ, είναι μια ομάδα που πάντα μας δυσκολεύει, γιατί κλείνει τους χώρους δυσκολεύει τον αντίπαλο σε κάθε ματς στο πρωτάθλημα, γι’ αυτό είναι και στα playoff. Κλείνει τους χώρους πολύ καλά, αμύνεται πολύ κλειστά και είναι δύσκολο για κάθε ομάδα να βρει εύκολα ευκαιρίες. Εμείς βρήκαμε, αλλά δε σκοράραμε. Στο πρώτο ημίχρονο έπρεπε να είχαμε τελειώσει το παιχνίδι. Τα Γιάννινα δεν ήταν τόσο απειλητικά όσο εμείς.

Το ματς με τον Ολυμπιακό είναι είναι ένα ντέρμπι, εμείς θα πάμε προσηλωμένοι στον στόχο μας με σκοπό τους τρεις βαθμούς. Θα παίξει ρόλο το πάθος, αλλά αν είμαστε συγκεντρωμένοι 100% και βγάλουμε τον εαυτό που δείχνουμε σε κάθε παιχνίδι κι ακόμα παραπάνω, θα πάρουμε το παιχνίδι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.