ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Έφαγε το γνωστό… πιστόλι ο Παναθηναϊκός – Δεν υπάρχει καμία κόκκινη στον Χουάνκαρ»!

Ο Τάσος Νικολογιάννης, σχολιάζοντας την «λευκή» ισοπαλία του Παναθηναϊκού «κόντρα στο αντιποδόσφαιρο του ΠΑΣ», όπως το χαρακτήρισε, έκανε λόγο για αποβολή-ανακάλυψη στον Χουάνκαρ!

Νικολογιάννης: «Έφαγε το γνωστό… πιστόλι ο Παναθηναϊκός - Δεν υπάρχει καμία κόκκινη στον Χουάνκαρ»!

Στην αποβολή του Χουάνκαρ στάθηκε ο Τάσος Νικολογιάννης, σχολιάζοντας την ισοπαλία του Παναθηναϊκού στα Γιάννενα με τον ΠΑΣ.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού», «ο Παναθηναϊκός πέταξε δύο βαθμούς μέχρι το 79′ και στη συνέχεια έφαγε το γνωστό πιστόλι, που έτρωγε σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Ο Ούγγρος διαιτητής έχει ανακαλύψει κόκκινη στον Χουάνκαρ και στο 86′ δεν έχει αποβάλει με δεύτερη κίτρινη-μαρς τον Κάργα, που κάνει τάκλιν από πίσω στον Παλάσιος».

Και πρόσθεσε: «Ο Χουάνκαρ δεν έχει καμία πρόθεση. Αν αυτό είναι κόκκινη, τότε είναι κόκκινη και στον Περέα στο 18′ σε ίδια φάση με τον Πέρεθ. Για εμένα δεν είναι καμία από τις δύο φάσεις για κόκκινη. Το πολύ κίτρινη κάρτα! Αλλά είναι ακόμα πιο προκλητική η μη αποβολή του Κάργα στο 86’».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 12.008 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σημείωσε, δε, ότι «μία ομάδα έπαιζε ποδόσφαιρο στον αγωνιστικό χώρο και αυτή ήταν ο Παναθηναϊκός κόντρα στο αντιποδόσφαιρο του Μεταξά», όπως το χαρακτήρισε.

«Αν εμείς, που θέλουμε να δούμε ποδόσφαιρο, αποθεώνουμε αυτό το πράγμα, που παίζει ο ΠΑΣ, να μη μας φταίει σε τίποτα, που λήγουν τα παιχνίδια 0-0», συμπλήρωσε ακόμη ο Τάσος Νικολογιάννης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.