ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Blogs

Ο Αρης διασύρθηκε από τον Βαντ, ο Παναθηναϊκός δεν κέρδισε ένα ματς που ήταν δικό του!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τον διασυρμό του Αρη λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση για εύνοια του Παναθηναϊκού από τον Κλάτενμπεργκ και για το παιχνίδι στα Γιάννινα που έπρεπε να το κερδίσει, αλλά πλήρωσε την έλλειψη φορ-γκολτζή.

Ο Αρης διασύρθηκε από τον Βαντ, ο Παναθηναϊκός δεν κέρδισε ένα ματς που ήταν δικό του!

Οσες φορές και να δεις το παιχνίδι του Παναθηναϊκού στα Γιάννινα δεν μπορείς να πιστέψεις, ότι αυτό το ματς η ομάδα δεν το κέρδισε. Με καθαρές ευκαιρίες, που δεν χάνονται όπως του Αϊτόρ και του Μαουρίσιο, με άλλες ευκαιρίες, όπως του Αϊτόρ, του Βέλεθ και του Χατζηγιοβάνη και με μία απόδοση που στο πρώτο ημίχρονο ήταν από τις καλύτερες του φετινού Παναθηναϊκού. Αν και είχε απέναντί του μία ομάδα, που έπαιζε μόνο άμυνα, βρήκε τον τρόπο να την ξεκλειδώσει αρκετές φορές, αλλά στο τέλος δεν κέρδισε ένα ματς που φαινόταν δικό του. Είναι κρίμα έτσι όπως έπαιξε η ομάδα να μην κερδίσει.

Φυσικά χθες είχαμε και τον διασυρμό της ΠΑΕ Αρης, λίγες εβδομάδες μετά την ανακοίνωση, που έβγαλε ότι ο Κλάτενμπεργκ βοηθάει τον Παναθηναϊκό να βγει στην Ευρώπη. Το είδαμε χθες πως ….βοηθάει ο Κλάτενμπεργκ. Ο Βαντ στο 79 έδωσε μία ανύπαρκτη κόκκινη στον Χουάνκαρ και στη συνέχεια λίγα λεπτά πιο μετά εντελώς προκλητικά δεν δίνει δεύτερη κίτρινη τουλάχιστον στον Κάργα, που με τα δύο πόδια σηκώνει από πίσω στον αέρα τον Παλάσιος. Στην περίπτωση του Χουάνκαρ, ούτε ο Βούλγαρος Στογιάνοφ δεν φώναξε τον Βαντ, άρα τα δύο φυντάνια που όρισε ο Κλάτενμπεργκ, για να βοηθήσουν τον ….Παναθηναϊκό, όπως έχει πει επίσημα ο Αρης, αντί να αφήσουν τον ΠΑΣ με δέκα παίκτες άφησαν τον Παναθηναϊκό με 15 λεπτά ακόμα στο παιχνίδι και την στιγμή, που με τις αλλαγές φαινόταν η ομάδα να είχε ανεβάσει και πάλι στροφές.

Τέτοιο διασυρμό μίας ΠΑΕ για ανακοίνωση, που έχει βγάλει δεν έχω ξαναδεί. Το σίγουρο είναι, ότι αν ο Παναθηναϊκός συνεχίσει και έχει τέτοια αντιμετώπιση και στα επόμενα παιχνίδια θα είναι πολύ δύσκολο να τα καταφέρει. Εκτός των άλλων οι «πράσινοι» χάνουν και τον Χουάνκαρ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Δηλαδή με μία κίνηση ο Βαντ και το ματς στα Γιάννινα τελείωσε και στέρησε τον Παναθηναϊκό από έναν από καλύτερα αριστερά μπακ του πρωταθλήματος.

Μην τον τσαντίζετε. Δεν συμφέρει κανέναν σας…
Μην τον τσαντίζετε. Δεν συμφέρει κανέναν σας… 1.288 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είναι πρόβλημα, που η ομάδα δεν κέρδισε αυτό το παιχνίδι και είναι ντροπή για τον Παναθηναϊκό να έχει να κερδίσει στα Γιάννινα από το 2016. Είναι καλό, που η ομάδα για δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι δείχνει καλό πρόσωπο και το αποτέλεσμα την αδικεί. Και με τον Αρη έπρεπε να κερδίσει και με τον ΠΑΣ, αλλά το θέμα είναι ότι δεν κέρδισε. Η εικόνα της ομάδας είναι πολύ καλύτερη από ότι ήταν στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, αλλά μόνο με ισοπαλίες δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Χρειάζεσαι και νίκες και πρέπει στα δύο ματς που έρχονται με Ολυμπιακό και Αρη στην Λεωφόρο να πάρει η ομάδα έξι βαθμούς, για να είναι το απόλυτο φαβορί για να βγει στην Ευρώπη και την τρίτη θέση.

*Για τον Περέα τα έχω πει τα έχω γράψει. Κάθε παιχνίδι είναι και όλο πιο προκλητικός προς τους αντιπάλους του, όπως και χθες, που στην φάση του Χουάνκαρ έκανε πέντε τούμπες για να σιγουρέψει την …κόκκινη. Ενας παίκτης με κακή νοοτροπία, που παίζει για να ξεγελάει διαιτητές και να εκνευρίζει αντιπάλους και αυτό τον αστείο τύπο υπήρχαν φίλοι του Παναθηναϊκού, που έλεγαν πριν λίγους μήνες, ότι λείπει από τον Παναθηναϊκό. Μόνο και μόνο τα καραγκιοζιλίκια που κάνει δεν ταιριάζουν για παίκτες, που θέλουν να κάνουν καριέρα στον Παναθηναϊκό. Στην μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας πρέπει να παίζουν παίκτες, που τηρούν το fair play, παίκτες που στο μυαλό τους είναι να κλέβουν δεν έχουν θέση. Στον Ολυμπιακό ο Περέα ταιριάζει ταμάμ, ας πάει εκεί να τον στείλουν στην β ομάδα.

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης Eχει περάσει σχεδόν όλη του την ζωή στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Από μικρός ήθελε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία και όταν αποφοίτησε από το εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας ξεκίνησε την καριέρα του στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Αφού πέρασε από το ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β΄Εθνικής και διαιτησίας, το καλοκαίρι του 1986, το όνειρό του έγινε πραγματικότητα! Ανέλαβε το ρεπορτάζ του «τριφυλλιού», το οποίο ακολουθεί μέχρι και σήμερα, σε μια πορεία γεμάτη ειδήσεις, πολλά γραπτά, πολλές χαρές, αλλά και λύπες και αμέτρητα ταξίδια! Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» και πήγε στο «SPORTIME». Δυο χρόνια αργότερα πήρε…μεταγραφή για τη «SPORTDAY», και το 2015 πήγε στην «ΠΡΑΣΙΝΗ», ενώ από το 2021 συνεργάζεται με το SDNA.GR. Από το 2000 και μετά πήγε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 με διάλλειμα τριών ετών όπου μεταπήδησε στο SPORT24 Radio. Στο PANATHINAIKOS24.gr γράφει με στόχο την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για τους φίλους του Παναθηναϊκού. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.