ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Έτοιμος και βασικός με Ολυμπιακό ο Βιγιαφάνιες – Να έρθει επιθετικός σημείο αναφοράς»

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε ότι ο Λούκας Βιγιαφάνιες θα είναι στην 11άδα του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι και στάθηκε ξανά στην ανάγκη απόκτησης φορ το καλοκαίρι που θα έχει 15 γκολ.

Νικολογιάννης: «Έτοιμος και βασικός με Ολυμπιακό ο Βιγιαφάνιες - Να έρθει επιθετικός σημείο αναφοράς»

Έτοιμος για την επιστροφή του στην δράση αλλά και στο βασικό σχήμα του Παναθηναϊκού είναι ο Λούκας Βιγιαφάνιες απέναντι στον Ολυμπιακό, όπως σημείωσε ο Τάσος Νικολογιάννης, ενώ αναφέρθηκε εκ νέου στην έλλειψη ενός στράικερ «κολώνα» ο οποίος πρέπει να έρθει το καλοκαίρι.

«Δεδομένα θα είναι έτοιμος o Βιγιαφάνιες για τον Ολυμπιακό, θα μπει στην 11άδα αντί του Μαουρίσιο πιθανολογώ. Επίσης θα είναι στην αποστολή ο Μακέντα. Βέβαια του λείπει ο ρυθμός, έχει να παίξει καιρό. Θα είναι και ο Καρλίτος στον πάγκο και θα έχει επιλογές για την επίθεση ο Γιοβάνοβιτς που πήγε στα Γιάννενα με έναν φορ.

Για λόγους που έχουμε εξηγήσει δεν αποκτήθηκε επιθετικός τον Γενάρη, για μένα θα πρέπει να είναι η πρώτη κίνηση που θα γίνει το καλοκαίρι. Να έρθει ένας φορ σημείο αναφοράς, που θα βάζει 15 γκολ. Aν τον είχε, ο Παναθηναϊκός θα είχε πάρει και περισσότερους βαθμούς», είπε μεταξύ άλλων.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.403 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο έμπειρος ρεπόρτερ του «τριφυλλιού» τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να κάνει νίκες σε ντέρμπι υποχρεωτικά, αρχής γενομένης από αυτό της Κυριακής, για να καλύψει τους χαμένους βαθμούς στα Γιάννενα, τους οποίους αν είχε πάρει θα ήταν τρίτος στη βαθμολογία.

Ο Νικολογιάννης παράλληλα, επισήμανε πως ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει σταθεί δίπλα στην ομάδα και τις επόμενες ώρες θα υπάρξει και ανακοίνωση για τα εισιτήρια του ντέρμπι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.