ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Έλλειμμα πάθους, ποιότητας και ρόστερ

Τα τρία σημεία που έκριναν το ντέρμπι και οι λάθος επιλογές του Παναθηναϊκού.

Έλλειμμα πάθους, ποιότητας και ρόστερ

Ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Δευτέρας έχασε και την τελευταία ευκαιρία να αλλάξει το πρόσημο στην σεζόν που τρέχει. Με πανομοιότυπο τρόπο έχασε για τρίτη συνεχόμενη φορά από τον «αιώνιο» αντίπαλο και αν κάτι κράτησε τη διαφορά στα επίπεδα του ντέρμπι μέχρι το 35-36 λεπτό, αυτά ήταν ο κόσμος του που βρέθηκε μαζικά στο γήπεδο μετά από σχεδόν 2,5 έτη και κάποιες εκλάμψεις των Νέντοβιτς, Μέικον και Παπαπέτρου.

Ήταν ευτύχημα γι΄ αυτόν τον Παναθηναϊκό που το παιχνίδι ήταν εντός έδρας κι έτσι μπόρεσε να κρατηθεί για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα μέσα σ’ αυτό απέναντι σε ένα αντίπαλο που δεν φόρτσαρε και κατά διαστήματα έπαιζε όσο έπρεπε για να πάρει μικρές διαφορές και να «χτίσει» τη νίκη μέσα στην έδρα του αντιπάλου.

Πλέον το απόλυτο πλεονέκτημα για την κατάκτηση του φετινού τίτλου ανήκει στους «απέναντι», με τον Παναθηναϊκό να φαίνεται πως θα χάσει τα εντός συνόρων κεκτημένα. Η ομάδα έχει δομηθεί από το καλοκαίρι έτσι ώστε να στηρίζεται αποκλειστικά στο ατομικό ταλέντο των παικτών, αλλά και εκεί υστερεί χαρακτηριστικά απέναντι σε ένα σύνολο που και παραπάνω λύσεις έχει αλλά και το ταλέντο περισσεύει. Επίσης, μοιάζει σε αντίθεση με τον αντίπαλο της να μην έχει δουλευτεί και το γεγονός αυτό φέρει την ξεκάθαρη ευθύνη του Δημήτρη Πρίφτη.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 43.017 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε κανένα σημείο του αγώνα δεν φαινόταν πως ο Παναθηναϊκός θα μπορέσει να πάρει τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό, ακόμα και όταν οι «πράσινοι» ξέφυγαν με +6, οι ερυθρόλευκοι ξεπέρασαν το σοκ και ξαναμπήκαν στο ματς μέσα σε ελάχιστο χρόνο.

Από ‘κει και έπειτα οι ερυθρόλευκοι είχαν το momentum, όπου χρειάστηκε πήρα και μικρή βοήθεια από την τριάδα των διαιτητών – χωρίς να υπάρχει κάτι κραυγαλέο – και με παραπάνω πάθος από τους παίκτες του «τριφυλλιού» πήραν το ματς-επιβεβαίωση της ανώτερότητας τους τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Προς το παρόν ο Παναθηναϊκός μπαίνει σε μια δύσκολη περίοδο εσωστρέφειας, καλείτε να επιβιώσει και να φτάσει ως το τέλος της φετινής διαδρομής, όπου εκεί αν ο Ολυμπιακός έχει προχωρήσει στην Ευρωλίγκα και εμφανιστεί κουρασμένος, μπορεί να του βάλει εμπόδια για τον τίτλο, αλλιώς και αυτός θα καταλήξει στον Πειραιά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.