ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Αν τα έχεις να το γνωρίζεις: Αυτά είναι τα συμπτώματα που δείχνουν ότι το ανοσοποιητικό σου επιτίθεται στην COVID-19

Τι συμβαίνει αν εμφανίσουμε συμπτώματα που μοιάζουν με κρυολόγημα;

Αν τα έχεις να το γνωρίζεις: Αυτά είναι τα συμπτώματα που δείχνουν ότι το ανοσοποιητικό σου επιτίθεται στην COVID-19

Τα τελευταία δύο χρόνια οι άνθρωποι που κολλούν κορωνοϊό δεν εμφανίζουν τα ίδια συμπτώματα. Όταν ο ιός εντοπίστηκε για πρώτη φορά το 2019, τα άτομα που βρέθηκαν θετικά παρουσίασαν πυρετό, ξηρό, συνεχή βήχα και έχασαν την αίσθηση της όσφρησης ή της γεύσης. Όμως τα συμπτώματα άλλαξαν και αυτό δίνει απαντήσεις για την ανοσολογική απόκριση.

Στη συνέχεια συμπεριλήφθηκαν στα συμπτώματα ο πονοκέφαλος, ο πονόλαιμος και η βουλωμένη μύτη ή καταρροή. Όμως υπάρχει η σύγχυση μεταξύ του πότε εμφανίζουμε συμπτώματα και του πότε είμαστε πραγματικά θετικοί στον κορωνοϊό ενώ υπάρχουν και ασυμπτωματικοί ασθενείς.

Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές
Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές 511.755 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Περισσότερα μ΄ ένα κλικ εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.