ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: «Χτυπάει» ενδεκάδα ο Βιγιαφάνιες στο ντέρμπι

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες, όπως όλα δείχνουν, θα επιστρέψει στην ενδεκάδα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Παναθηναϊκός: «Χτυπάει» ενδεκάδα ο Βιγιαφάνιες στο ντέρμπι

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες δείχνει να είναι αρκετά καλύτερα. Την Δευτέρα έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος ενώ αύριο αναμένεται να μπει σε φουλ ρυθμό προπονήσεων.

Ο «Βίγια» φαίνεται να έχει ξεπεράσει πλήρως τη θλάση που τον άφησε εκτός από το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι αν συνεχίσει έτσι και μέσα στην εβδομάδα θα μπει στα πλάνα του Γιοβάνοβιτς.

Με λίγα λόγια αν ο Βίγια είναι καλά τότε θα πάρει ξανά φανέλα βασικού. Αυτό σημαίνει ότι πιθανότατα ο Μαουρίσιο θα μείνει στον πάγκο. Όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μέχρι το Σάββατο και την τελευταία προπόνηση της ομάδας.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 28.113 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θυμίζουμε ότι στο ματς με τον ΠΑΣ ο αντί Βίγιαφάνιες ήταν ο Μαουρίσιο

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.