ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Οι καταιγιστικές εξελίξεις, οι αποφάσεις του Γιαννακόπουλου και τα κενά στη διοίκηση

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απασφάλισε, προκάλεσε ηλεκτροσόκ στον οργανισμό και η κρίσιμη ώρα της ευθύνης για την επόμενη ημέρα.

Οι καταιγιστικές εξελίξεις, οι αποφάσεις του Γιαννακόπουλου και τα κενά στη διοίκηση | panathinaikos24.gr

Μετά από σχεδόν μια διετία, ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ επανεμφανίστηκε, προχώρησε σε σαρωτικές αλλαγές και οι επόμενες ημέρες θα καταδείξουν προς τα που βαδίζει ο σύλλογος τόσο τη φετινή σεζόν, όσο και για την επόμενη.

«Χτύπημα» Γιαννακόπουλου για Ολυμπιακό: «Όταν σε παίζουν 95-5 και δεν κερδίζεις, αξίζεις να χάσεις έτσι » (pic)
«Χτύπημα» Γιαννακόπουλου για Ολυμπιακό: «Όταν σε παίζουν 95-5 και δεν κερδίζεις, αξίζεις να χάσεις έτσι » (pic) 6.916 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από τις αποφάσεις, όμως προκύπτουν και τεράστια κενά στη διοίκηση, καθώς πέρα από τον Τάκη Τριαντόπουλο που λίγο ως πολύ γνωρίζαμε πως έχει αποφασίσει από το περασμένο καλοκαίρι να αποτραβηχτεί, μετά και τις αποχωρήσεις των Δημήτρη Διαμαντίδη και Φραγκίσκου Αλβέρτη, έμεινε κενή η θέση του GM.

Βέβαια υπάρχει η επάνοδος του Αργύρη Πεδουλάκη σε ρόλο τεχνικού διευθυντή που θα είναι ο απόλυτος άρχοντας του υπάρχοντος project, όπως καταλαβαίνει κανείς δεν μπορεί στο οργανόγραμμα να καλύψει και τη θέση του GM.

Σαν σκέψη και μόνο, θα μπορούσε να υπάρξει και μια προσέγγιση προς την πλευρά του Μάνου Παπαδόπουλου, καθώς είναι από τους λίγους που γνωρίζουν τον οργανισμό και θα μπορούσε να επιστρέψει και να βάλει σε μια τάξη μια σειρά από θέματα που μένουν ανοικτά.

Για την ώρα, το μόνο σίγουρο είναι πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι εδώ, προκάλεσε σοκ στον οργανισμό και θα προσπαθήσει να συμμαζέψει το πράγμα για μια σειρά λανθασμένων επιλογών. Μένει να φανεί που θα φτάσουμε και στο κομμάτι του προπονητή μετά και την αποπομπή του Δημήτρη Πρίφτη από τον πάγκο της ομάδας, που τούτη την ώρα μοιάζει να είναι μια κίνηση με τους λιγότερους κραδασμούς.

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close