ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Οι καταιγιστικές εξελίξεις, οι αποφάσεις του Γιαννακόπουλου και τα κενά στη διοίκηση

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απασφάλισε, προκάλεσε ηλεκτροσόκ στον οργανισμό και η κρίσιμη ώρα της ευθύνης για την επόμενη ημέρα.

Οι καταιγιστικές εξελίξεις, οι αποφάσεις του Γιαννακόπουλου και τα κενά στη διοίκηση

Μετά από σχεδόν μια διετία, ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ επανεμφανίστηκε, προχώρησε σε σαρωτικές αλλαγές και οι επόμενες ημέρες θα καταδείξουν προς τα που βαδίζει ο σύλλογος τόσο τη φετινή σεζόν, όσο και για την επόμενη.

Από τις αποφάσεις, όμως προκύπτουν και τεράστια κενά στη διοίκηση, καθώς πέρα από τον Τάκη Τριαντόπουλο που λίγο ως πολύ γνωρίζαμε πως έχει αποφασίσει από το περασμένο καλοκαίρι να αποτραβηχτεί, μετά και τις αποχωρήσεις των Δημήτρη Διαμαντίδη και Φραγκίσκου Αλβέρτη, έμεινε κενή η θέση του GM.

Βέβαια υπάρχει η επάνοδος του Αργύρη Πεδουλάκη σε ρόλο τεχνικού διευθυντή που θα είναι ο απόλυτος άρχοντας του υπάρχοντος project, όπως καταλαβαίνει κανείς δεν μπορεί στο οργανόγραμμα να καλύψει και τη θέση του GM.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.778 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σαν σκέψη και μόνο, θα μπορούσε να υπάρξει και μια προσέγγιση προς την πλευρά του Μάνου Παπαδόπουλου, καθώς είναι από τους λίγους που γνωρίζουν τον οργανισμό και θα μπορούσε να επιστρέψει και να βάλει σε μια τάξη μια σειρά από θέματα που μένουν ανοικτά.

Για την ώρα, το μόνο σίγουρο είναι πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι εδώ, προκάλεσε σοκ στον οργανισμό και θα προσπαθήσει να συμμαζέψει το πράγμα για μια σειρά λανθασμένων επιλογών. Μένει να φανεί που θα φτάσουμε και στο κομμάτι του προπονητή μετά και την αποπομπή του Δημήτρη Πρίφτη από τον πάγκο της ομάδας, που τούτη την ώρα μοιάζει να είναι μια κίνηση με τους λιγότερους κραδασμούς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.