ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Γκαράς: «Μας στεναχωρεί η απουσία του κόσμου – Να μπούμε δυνατά για να πάρουμε τη σημαντική νίκη»

Στην απουσία του κόσμου που στηρίζει την ομάδα όλη τη χρονιά, αναφέρθηκε ο Δημήτρης Γκαράς ενόψει του ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Γκαράς: «Μας στεναχωρεί η απουσία του κόσμου - Να μπούμε δυνατά για να πάρουμε τη σημαντική νίκη»

Ο Παναθηναϊκός το απόγευμα της Τετάρτης (13/4) κοντράρεται με τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Β’ φάσης του πρωταθλήματος της Volley League και ο λίμπερο του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γκαράς σε δηλώσεις του στάθηκε στη σημαντικότητα της υποδοχής και του σερβίς, όπως και στην απουσία του κόσμου.

Αναλυτικά όσα είπε ο λίμπερο των «πρασίνων»:

«Είμαστε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος και κάθε παιχνίδι πλέον είναι ένας τελικός για την κατάκτηση του. Παίζουμε με τον ΠΑΟΚ μια ομάδα πολύ δυνατή με δυνατά στοιχεία το σέρβις και το μπλοκ, γι’ αυτό πρέπει να είμαστε παρά πολύ συγκεντρωμένοι στο κομμάτι της υποδοχής ώστε να μην δίνουμε κατευθείαν πόντους και να πιέσουμε από το σέρβις μας την υποδοχή του ΠΑΟΚ για να έχουμε πιο εύκολο έργο στο μπλοκ-άμυνα.

Έχουμε ένα μικρό αβαντάζ γιατί παίζουμε στην έδρα μας αν και μας στεναχωρεί το ότι δεν θα έχουμε την κινητήρια δύναμη της ομάδας που είναι ο κόσμος μας, αλλά θέλουμε την στήριξη τους και την συμπαράσταση τους ακόμη και από μακριά για να πάρουμε άλλη μια παρά πολύ σημαντική νίκη».

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.065 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.