ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Καταργείται τα πιστοποιητικά από 1η Μαΐου και μάσκες από 1η Ιουνίου μέχρι τέλος καλοκαιριού!

Η χρήση μάσκας στους εσωτερικούς χώρους καταργείται την 1η Ιουνίου, ενώ χωρίς self test θα προσέρχονται οι μαθητές στα σχολεία από την 1η Μαΐου.

Καταργείται τα πιστοποιητικά από 1η Μαΐου και μάσκες από 1η Ιουνίου μέχρι τέλος καλοκαιριού!

Από 1η Μαΐου έως 31 Αυγούστου δε θα απαιτείται πιστοποιητικό εμβολιασμού και νόσησης για την είσοδο σε λιανεμπόριο και εστίαση και καταργούνται οι σχετικοί έλεγχοι, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, παρουσιάζοντας τον «οδικό χάρτη» για τη χαλάρωση των μέτρων.

Σχετικά με την επίδειξη του ευρωπαϊκού πιστοποιητικού για τα ταξίδια παραμένει σε ισχύ, ωστόσο θα επανεξεταστεί αργότερα για ποιες χώρες θα καταργηθεί. Σε ό,τι αφορά στη χρήση μάσκας στους εσωτερικούς χώρους παραμένει υποχρεωτική έως τις 31 Μαΐου και από 1η Ιουνίου αίρεται η υποχρέωσή της.

Ταυτόχρονα, από 1η Μαΐου, ουσιαστικά βέβαια από τις 3 Μαΐου, οπότε και αρχίζουν τα μαθήματα μετά το Πάσχα, θα σταματήσουν τα self test στα σχολεία και θα παραμείνει υποχρεωτικό μόνο ένα rapid τεστ την εβδομάδα για την πρόσβαση ανεμβολίαστων εργαζομένων στους χώρους εργασίας τους.

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 10.966 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σχετικά με τον εορτασμό του Πάσχα τόνισε ότι θα γίνει με τα υπάρχοντα μέτρα. Όπως είπε ο υπουργός Υγείας, από τις 15 Απριλίου αναστέλλεται το πρόστιμο των 100 ευρώ για τους ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών. Τέλος, υπογράμμισε ότι όλα τα μέτρα θα επανεξεταστούν από την 1η Σεπτεμβρίου.

Πηγή: Skai.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.