ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Οριστικό: Βόβορας ο εκλεκτός για την θέση του προπονητή!

Οι πράσινοι φαίνεται να έχουν καταλήξει στον Γιώργο Βόβορα, ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι ο νέος προπονητής του τριφυλλιού.

Οριστικό: Βόβορας ο εκλεκτός για την θέση του προπονητή!

O Γιώργος Βόβορας θα είναι ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού, που όπως σας είχαμε ενημερώσει από χθες αποτελούσε το φαβορί. Οι πράσινοι πλέον προχωρούν στην περίπτωσή του και μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να υπάρξουν και ανακοινώσεις.

Ο 45χρονος τεχνικός άλλωστε γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις στον Παναθηναϊκό, όπου έχει θητεύσει για πολλά χρόνια τόσο στο πλευρό άλλων τεχνικών, όσο και ως head coach, με το οικονομικό να μην προσθέτει κάποιο πρόβλημα ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ρόλο σε αυτή τη συμφωνία έχει διαδραματίσει και η πολύ καλή σχέση του Βόβορα με τον Πεδουλάκη, με την εκτίμηση να είναι αμοιβαία.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.853 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.