ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νέα ήττα για τον Παναθηναϊκό Β΄

Ο Παναθηναϊκός Β΄ γνώρισε την εντός έδρας ήττα από τον Ηρόδοτο με 2-1.

Νέα ήττα για τον Παναθηναϊκό Β΄

Το ματς

Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν στο ξεκίνημα, θέλοντας να αιφνιδιάσουν και έχασαν την ευκαιρία να προηγηθούν μόλις στο 6’. Με τον Ποζατζίδη να πλασάρει μέσα από την μικρή περιοχή και τον Ξενόπουλο να μπλοκάρει. Οι Πράσινοι κυκλοφόρησαν την μπάλα καλύτερα στη συνέχεια και από το γύρισμα του Καρβούνη από την δεξιά πλευρά, ο Σαρδέλης πλάσαρε άστοχα υπό πίεση στο 13ο λεπτό.

Ο Ηρόδοτος πήρε το προβάδισμα από το… πουθενά, όταν στο 19’ ο Τουρκοχωρίτης ανέτρεψε τον Χαλκιαδάκη και στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Κόρτσαμ ευστόχησε από τα 11 βήματα για το 0-1. Ενώ από λάθος του Ηλιάδη, ο Ποζατδίδης έκλεψε, έκανε το πλασέ, η μπάλα βρήκε και στον Ηλιάδη καταλήγοντας στο βάθος της εστίας του ανήμπορου να αντιδράσει Ξενόπουλου, για το 0-2 στο 24ο λεπτό.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 11.935 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με την ψυχολογία στο ναδίρ, πλέον, ο Παναθηναϊκός Β προσπάθησε να μειώσει το σκορ, έχοντας μια καλή ευκαιρία στο 34’. Με τον Μαρτίνη να γεμίζει από αριστερά και τον Τσιριγώτη να κάνει το εντυπωσιακό γυριστό σουτ, αναγκάζοντας τον Κρόστα να διώξει με υπερένταση σε κόρνερ. Στο 45ο λεπτό, σε μια αντεπίθεση, ο Βρεττός σούταρε άστοχα από θέση μέσα δεξιά.

Στο δεύτερο ημίχρονο το Τριφύλλι ξεκίνησε πιο ζωηρά και στο 55’ από γύρισμα του Μαρτίνη από αριστερά, ο Κόρτσαμ πρόλαβε τον επερχόμενο Τσιριγώτη, διώχνοντας σε κόρνερ. Με τον Καρβούνη να κάνει το ευθύβολο σουτ από την γωνία της μεγάλης περιοχής και τον Κρόστα να αποκρούει, δύο λεπτά μετά. Ο Παναθηναϊκός Β συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία, ωστόσο από σέντρα του Μαρτίνη στο 62ο λεπτό, ο Τσιριγώτης αστόχησε αμαρκάριστος στο δεύτερο δοκάρι, σουτάροντας ψηλά.

Ακολούθησαν εκατέρωθεν αλλαγές, αλλά και αρκετές διακοπές που έριξαν τον ρυθμό, με τους Πράσινους πάντως να έχουν μια ακόμα -διπλή- καλή στιγμή, στο 80’. Καθώς ο Αθανασακόπουλος εκτέλεσε απευθείας φάουλ με τον Κρότσα να αποκρούει εντυπωσιακά, ενώ έδιωξε και το σουτ του Σαρδέλη από πλάγια αριστερά, στην εξέλιξη της φάσης.

Ο Χαλκιαδάκης δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ξενόπουλο, που έβγαλε το σουτ του από πλάγια θέση κι αριστερά, ενώ η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκόμεζ πέρασε ελάχιστα άουτ. Τελικά, ο Παναθηναϊκός Β μείωσε το σκορ, με τον Τσιριγώτη να κάνει την κοντινή προβολή και το 1-2 στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων μετά από γέμισμα από την δεξιά πλευρά, ενώ στην ίδια φάση αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Κόρτσαμ.

Παναθηναϊκός Β: Ξενόπουλος, Τουρκοχωρίτης (60’ Αντωνίου), Ρόμπι (65’ Κούτσιας), Σιδεράς, Μαρτίνης, Ηλιάδης (70’ Ματσαδές), Αθανασακόπουλος, Αλμπάνης (60’ Μαραθωνίτης), Καρβούνης (65’ Δημητρίου), Σαρδέλης, Τσιριγώτης.

Ηρόδοτος: Κρόστα, Βρεττός, Χαλκιαδάκης, Κίσσας (64’ Καντέ), Μπαρμπόζα (88’ Σιντίκι), Καπέλ (72’ Σουρνάκης), Κόρτσαμ, Ασίγκμπα, Μακρυδάκης  (73’ Χριστογιάννης), Γκόμεζ, Ποζατζίδης (88’ Νόνης).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.