ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Επιβλητικός κόντρα στον ΠΑΟΚ – Νίκη μισό πρωτάθλημα!

Ο Παναθηναϊκός έπαιξε και για τον κόσμο του που έλειπε από το γήπεδο λόγω τιμωρίας, πήρε εντυπωσιακή νίκη με 3-0 σετ κόντρα στον ΠΑΟΚ και δείχνει έτοιμος για να πάρει το πρωτάθλημα.

Επιβλητικός κόντρα στον ΠΑΟΚ - Νίκη μισό πρωτάθλημα!

Μια πολύ σημαντική νίκη πήρε ο Παναθηναϊκός και διατήρησε το +2 από τον Ολυμπιακό ενώ ουσιαστικά… πέταξε εκτός διεκδίκησης τον ΠΑΟΚ. To τριφύλλι έχει πλέον τρεις αγώνες μπροστά και ο ένας μάλιστα κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο, σε ένα ματς που θα κριθεί οριστικά ο τίτλος.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Στάλεκαρ, ενώ πολύ θετικός ήταν και ο Ντεν Ντρις.

Το ματς

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.024 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο ξεκίνημα του αγώνα οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο πόντο μέχρι και τα μισά του πρώτου σετ. Με το σκορ στο 14-13 πρώτα τα σερβίς του Ντεν Ντρις και στη συνέχεια αυτά του Ανδρεόπουλου επέτρεψαν στους πράσινους να ξεφύγουν με 19-14. Ο ΠΑΟΚ μείωσε σε 19-16, αλλά τα σερβίς του Μπάση στη συνέχεια έδωσαν στον Παναθηναϊκό το δικαίωμα να φτάσει στο 1-0 κατακτώντας το σετ με 25-18.

Στο δεύτερο σετ ο ΠΑΟΚ, εμφανώς πιο βελτιωμένος, προσπάθησε να βγάλει αντίδραση ξεκινώντας πολύ δυναμικά. Μάλιστα, η ομάδα του Καλμαζίδη απέκτησε προβάδιασμα το σκορ (4-6), το οποίο διατήρησε έως τα μέσα του σετ, παρά την… απάντηση του Παναθηναϊκού, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το σερβίς του Ντεν Ντρις, φέρνοντας το παινχίδι στα ίσα (11-11). Το παιχνίδι συνεχίστηκε με τον ΠΑΟΚ να είναι μπροστά στο σκορ και τον Παναθηναϊκό να ισοφαρίζει, με τις ομάδες να πηγαίνουν χέρι-χέρι έως το 19-19. Σε εκείνο το χρονικό σημείο, οι «πράσινοι»με την είσοδο του Μπάση ανέτρεψαν το σκορ, και με μπροστάρη των Ρανγκέλ πήρε διαφορά τριών πόντων (22-19), κλείνοντας το δεύτερο σετ με σκορ 25-21.

Έχοντας πάρει τα πρώτα δύο σετ, ο Παναθηναϊκός μπήκε φουριόζος και στο τρίτο, καθώς ήθελε το τρίποντο για να μείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Οι «πράσινοι» στο 4-4 έκαναν ένα 3-0 με δύο επιθέσεις του Βέλγου και έναν άσο του Πρωτοψάλτη και συνέχεια το 10-5 τελειώνοντας ουσιαστικά το παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ σε κανένα σημείο δεν μπόρεσε να αντιδράσει, ο Ούντρις δεν είχε καμία σχέση με τον παίκτη που είδαμε στη Γλυφάδα, το μπλοκ σε καμία περίπτωση δεν είχε την απόδοση προηγούμενων αγώνων και το 3-0 ήρθε με χαρακτηριστική ευκολία από έναν Παναθηναϊκό που ήταν καλύτερος, το έδειξε και κέρδισε άνετα.

Τα σετ: 3-0 (25-18, 25-21, 25-16)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...