Ερασιτέχνης

Επιβλητικός κόντρα στον ΠΑΟΚ – Νίκη μισό πρωτάθλημα!

Ο Παναθηναϊκός έπαιξε και για τον κόσμο του που έλειπε από το γήπεδο λόγω τιμωρίας, πήρε εντυπωσιακή νίκη με 3-0 σετ κόντρα στον ΠΑΟΚ και δείχνει έτοιμος για να πάρει το πρωτάθλημα.

Μια πολύ σημαντική νίκη πήρε ο Παναθηναϊκός και διατήρησε το +2 από τον Ολυμπιακό ενώ ουσιαστικά… πέταξε εκτός διεκδίκησης τον ΠΑΟΚ. To τριφύλλι έχει πλέον τρεις αγώνες μπροστά και ο ένας μάλιστα κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο, σε ένα ματς που θα κριθεί οριστικά ο τίτλος.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Στάλεκαρ, ενώ πολύ θετικός ήταν και ο Ντεν Ντρις.

Το ματς

Στο ξεκίνημα του αγώνα οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο πόντο μέχρι και τα μισά του πρώτου σετ. Με το σκορ στο 14-13 πρώτα τα σερβίς του Ντεν Ντρις και στη συνέχεια αυτά του Ανδρεόπουλου επέτρεψαν στους πράσινους να ξεφύγουν με 19-14. Ο ΠΑΟΚ μείωσε σε 19-16, αλλά τα σερβίς του Μπάση στη συνέχεια έδωσαν στον Παναθηναϊκό το δικαίωμα να φτάσει στο 1-0 κατακτώντας το σετ με 25-18.

Στο δεύτερο σετ ο ΠΑΟΚ, εμφανώς πιο βελτιωμένος, προσπάθησε να βγάλει αντίδραση ξεκινώντας πολύ δυναμικά. Μάλιστα, η ομάδα του Καλμαζίδη απέκτησε προβάδιασμα το σκορ (4-6), το οποίο διατήρησε έως τα μέσα του σετ, παρά την… απάντηση του Παναθηναϊκού, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το σερβίς του Ντεν Ντρις, φέρνοντας το παινχίδι στα ίσα (11-11). Το παιχνίδι συνεχίστηκε με τον ΠΑΟΚ να είναι μπροστά στο σκορ και τον Παναθηναϊκό να ισοφαρίζει, με τις ομάδες να πηγαίνουν χέρι-χέρι έως το 19-19. Σε εκείνο το χρονικό σημείο, οι «πράσινοι»με την είσοδο του Μπάση ανέτρεψαν το σκορ, και με μπροστάρη των Ρανγκέλ πήρε διαφορά τριών πόντων (22-19), κλείνοντας το δεύτερο σετ με σκορ 25-21.

Έχοντας πάρει τα πρώτα δύο σετ, ο Παναθηναϊκός μπήκε φουριόζος και στο τρίτο, καθώς ήθελε το τρίποντο για να μείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Οι «πράσινοι» στο 4-4 έκαναν ένα 3-0 με δύο επιθέσεις του Βέλγου και έναν άσο του Πρωτοψάλτη και συνέχεια το 10-5 τελειώνοντας ουσιαστικά το παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ σε κανένα σημείο δεν μπόρεσε να αντιδράσει, ο Ούντρις δεν είχε καμία σχέση με τον παίκτη που είδαμε στη Γλυφάδα, το μπλοκ σε καμία περίπτωση δεν είχε την απόδοση προηγούμενων αγώνων και το 3-0 ήρθε με χαρακτηριστική ευκολία από έναν Παναθηναϊκό που ήταν καλύτερος, το έδειξε και κέρδισε άνετα.

Τα σετ: 3-0 (25-18, 25-21, 25-16)

Exit mobile version