ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Μια (ακόμη) σημαντική νίκη… μέχρι την επόμενη!

Ο Παναθηναϊκός ήταν τέλειος κόντρα στο φορμαρισμένο και κυπελλούχο ΠΑΟΚ, έδειξε πως άφησε πίσω του το σοκ της Σύρου και βαδίζει με σιγουριά προς το πρωτάθλημα.

Μια (ακόμη) σημαντική νίκη... μέχρι την επόμενη!

Η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου πέτυχε το απόγευμα της Τετάρτης κάτι πολύ δύσκολο απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο και μέχρι σήμερα ανταγωνιστή για το φετινό τίτλο, αλλά το κυριότερο έδειξε «σφυγμό» σε άδειο λόγω και της άδικης τιμωρίας γήπεδο και ζέστανε την “παγωμένη” ατμόσφαιρα.

Οι «πράσινοι» έχουν να διανύσουν ακόμα τρία βήματα για την επιστροφή στην κορυφή του πρωταθλήματος την ίδια στιγμή που βγάζουν πάνω στο τάραφλεξ πάθος, πείσμα, τσαμπουκά και θέληση. Στοιχεία που δείχνει να έχει μεταλαμπαδεύσει στους παίκτες του ο «professor» Δημήτρης Ανδρεόπουλος.

Για να έρθει το 3-0 ο Παναθηναϊκός χρειάστηκε να βρει απέναντι του σε κακή μέρα τα ατού του ΠΑΟΚ, γεγονός που εκμεταλλέυτηκε στο έπακρο ο προπονητής των «πρασίνων» και σε συνδυασμό με το φορμάρισμα των Στάλεκαρ-Ντεν Ντρις το «τριφύλλι» έφτασε σε αυτό το σπουδαίο από κάθε άποψη «τρίποντο». Πέρα από τους δύο προαναφερόμενους σε καλή ημέρα βρέθηκε και ο Γιάκομπσεν που με την ηρεμία του έδωσε ώθηση στους συμπαίκτες του.

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 292 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με τους Ούντρις και Μπράουν εξουδετερωμένους όλα ήταν πιο εύκολα για τον Παναθηναϊκό που ντούμπλαρε τις νίκες επί του δικεφάλου στη β’ φάση του πρωταθλήματος, τον έβγαλε ουσιαστικά εκτός διεκδίκησης με τη διαφορά στο +4, με κυριότερο όλων το ότι έβαλε στον άμεσο ανταγωνισμό εξτρά πίεση.

Το πρωτάθλημα παραμένει αμφίρροπο και όπως όλα δείχνουν θα κριθεί στο νήμα. Οι «πράσινοι» πλέον καλούνται σε ανάλογη ή και ακόμα καλύτερη εμφάνιση απέναντι στην Κηφισιά ώστε να πάνε στο Ρέντη την προτελευταία αγωνιστική για να τα δώσουν όλα με τον Ολυμπιακό, ο οποίος πριν το ντέρμπι θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.