ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Έβγαλαν αντίδραση τα «φίνα κορίτσια»!

Πρώτο δείγμα θετικό για τα «φίνα κορίτσια» του Παναθηναϊκού, με το νέο προπονητή στον πάγκο τους.

Έβγαλαν αντίδραση τα «φίνα κορίτσια»!

Με το διπλό από την έδρα του ΑΟ Θήρας έφυγε χθες ο Παναθηναϊκός και μάλιστα με καθαρή νίκη. Πλέον οι πράσινες χρειάζονται άλλη μια για να προκριθούν στα ημιτελικά του πρωταθλήματος.

Οι πράσινες έπαιξαν για πρώτη φορά με τον νέο τους προπονητή στον πάγκο τους. Η αλήθεια είναι ότι το τριφύλλι έβγαλε πολύ καλύτερη εικόνα στον αγωνιστικό χώρο. Οι παίκτριες ήταν περισσότερο παθιασμένες και ήταν ξεκάθαρο ότι το… ηλεκτροσόκ της αλλαγής του προπονητή, είχε επηρεάσει θετικά την κατάσταση.

Τα λάθη περιορίστηκαν, ενώ το πρόσωπο που έδειξε η ομάδα κάνει άπαντες να αισιοδοξούν για το μέλλον. Φυσικά όλοι και όλες θα κριθούν με βάση το αποτέλεσμα, ενώ τα δύσκολα δεν έχουν έρθει ακόμα. Θυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός παρότι οδηγούσα την κούρσα του πρωταθλήματος, έχασε την πρωτιά από τον Ολυμπιακό στην κανονική διάρκεια και πλέον θα παίξει στους τελικούς με μειονέκτημα έδρας.

Ήττα στις λεπτομέρειες
Ήττα στις λεπτομέρειες 577 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...