Παναθηναϊκός: Με όλα του τα όπλα πλην Χουάνκαρ στο ντέρμπι
Χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή στη Λεωφόρο.
Οι πράσινοι προπονήθηκαν και σήμερα χωρίς προβλήματα, με τον Γιοβάνοβιτς να βλέπει Βιγιαφάνιες και Καρλίτος να ανεβάζουν ρυθμούς και να είναι πανέτοιμοι.
Επιπρόσθετα, σοβαρές πιθανότητες να βρεθεί στην αποστολή έχει και ο Φεντερίκο Μακέντα, ο οποίος βρίσκεται σε καλή κατάσταση.
Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:
«Με το… γκάζι πατημένο συνεχίστηκε την Πέμπτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το κυριακάτικο ντέρμπι «αιωνίων». Το πρόγραμμα είχε πολύ παιχνίδι με μπάλα, αρχικά σε τουρνουά τεσσάρων ομάδων και στη συνέχεια με διπλό στο μισό γήπεδο. Το απουσιολόγιο παρέμεινε αμετάβλητο με τους Λούντκβιστ, Βαγιαννίδη, Αγιούμπ να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα.»
Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24
Ακολούθησε το PANATHINAIKOS24 στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Δες όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Panathinaikos24.gr
🎙️Βρες και κάνε subscribe στο Podcast του PANATHINAIKOS24 στο Spotify, στα Apple Podcasts, σε Google Podcasts και στο Castbox