ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κανονικά με γεμάτη Λεωφόρο το ντέρμπι αιωνίων – Δεν επηρεάζει το ματς η απόφαση Αυγενάκη

Δεν επηρεάζει το ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός η απόφαση Αυγενάκη.

Κανονικά με γεμάτη Λεωφόρο το ντέρμπι αιωνίων - Δεν επηρεάζει το ματς η απόφαση Αυγενάκη

Ο νόμος Αυγενάκη για τη μη χορήγηση εισιτηρίων σε οργανωμένους οπαδούς ισχύει 10 μέρες μετά τη δημοσίευσή του στο ΦΕΚ, κάτι που σημαίνει ότι το ντέρμπι της Λεωφόρου θα διεξαχθεί όπως προβλεπόταν.

Μετά την απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού να μη χορηγεί εισιτήρια στους οργανωμένους οπαδούς, το ερώτημα όλων ήταν τι ισχύει με το ΠαναθηναϊκόςΟλυμπιακός.

Όπως έκανε γνωστό μέσω της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως ο Λευτέρης, στην 1η, 2η & 3η κατηγορία του ποδοσφαίρου, δε θα διατίθενται εισιτήρια για τις θύρες των οργανωμένων οπαδών και σε αυτές θα εισέρχονται μόνο οι κάτοχοι διαρκείας.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.014 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τι συμβαίνει όμως; Οι νόμοι ισχύουν δέκα μέρες μετά τη δημοσίευσή τους στο ΦΕΚ, κάτι που στην προκειμένη περίπτωση έγινε σήμερα.

Επίσης, το ΦΕΚ αναφέρει ότι οι ομάδες έχουν πέντε ημέρες περιθώριο να απαντήσουν στην αστυνομία για το πόσα εισιτήρια διαρκείας διαθέτουν. Γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι τίποτα δεν μπορεί να εφαρμοστεί απ’ αυτή την Κυριακή στο ντέρμπι «αιωνίων». Άλλωστε, τα εισιτήρια για το πέταλο των οργανωμένων έχουν ήδη πουληθεί από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Συνεπώς, το ντέρμπι της Κυριακής στη Λεωφόρο θα διεξαχθεί κανονικά σε γεμάτες εξέδρες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.