ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κανονικά με γεμάτη Λεωφόρο το ντέρμπι αιωνίων – Δεν επηρεάζει το ματς η απόφαση Αυγενάκη

Δεν επηρεάζει το ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός η απόφαση Αυγενάκη.

Κανονικά με γεμάτη Λεωφόρο το ντέρμπι αιωνίων – Δεν επηρεάζει το ματς η απόφαση Αυγενάκη | panathinaikos24.gr

Ο νόμος Αυγενάκη για τη μη χορήγηση εισιτηρίων σε οργανωμένους οπαδούς ισχύει 10 μέρες μετά τη δημοσίευσή του στο ΦΕΚ, κάτι που σημαίνει ότι το ντέρμπι της Λεωφόρου θα διεξαχθεί όπως προβλεπόταν.

Ο δρόμος του Παναθηναϊκού για το Conference League
Ο δρόμος του Παναθηναϊκού για το Conference League 6.095 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μετά την απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού να μη χορηγεί εισιτήρια στους οργανωμένους οπαδούς, το ερώτημα όλων ήταν τι ισχύει με το ΠαναθηναϊκόςΟλυμπιακός.

Όπως έκανε γνωστό μέσω της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως ο Λευτέρης, στην 1η, 2η & 3η κατηγορία του ποδοσφαίρου, δε θα διατίθενται εισιτήρια για τις θύρες των οργανωμένων οπαδών και σε αυτές θα εισέρχονται μόνο οι κάτοχοι διαρκείας.

Τι συμβαίνει όμως; Οι νόμοι ισχύουν δέκα μέρες μετά τη δημοσίευσή τους στο ΦΕΚ, κάτι που στην προκειμένη περίπτωση έγινε σήμερα.

Επίσης, το ΦΕΚ αναφέρει ότι οι ομάδες έχουν πέντε ημέρες περιθώριο να απαντήσουν στην αστυνομία για το πόσα εισιτήρια διαρκείας διαθέτουν. Γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι τίποτα δεν μπορεί να εφαρμοστεί απ’ αυτή την Κυριακή στο ντέρμπι «αιωνίων». Άλλωστε, τα εισιτήρια για το πέταλο των οργανωμένων έχουν ήδη πουληθεί από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Συνεπώς, το ντέρμπι της Κυριακής στη Λεωφόρο θα διεξαχθεί κανονικά σε γεμάτες εξέδρες.

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close