ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γιαννακόπουλος: «Τελευταίο λιθαράκι για αυτάρκη Παναθηναϊκό – Οι πράξεις μένουν στην ιστορία»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έστειλε το δικό του μήνυμα για την συμφωνία με την κυβέρνηση για το ΟΑΚΑ.

Γιαννακόπουλος: «Τελευταίο λιθαράκι για αυτάρκη Παναθηναϊκό - Οι πράξεις μένουν στην ιστορία»

Αναλυτικά όσα έγραψε ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τη συμφωνία για το ΟΑΚΑ:

«Όσο και να σε λοιδορούν, όσο και να σε πολεμούν με λάσπη και ψέματα, οι πράξεις είναι αυτές που μένουν και γράφουν την ιστορία.

Μετά από 450 εκατομμύρια, μετά από έξι ευρωπαϊκά, μετά από 27 χρόνια σερί τίτλων, έρχεται και ως τελευταίο λιθαράκι το βασικό θεμέλιο για το μέλλον ενός αυτόφωτου, αυτοδύναμου, αλλά και αυτάρκη Παναθηναϊκού.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 52.783 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ήρθε η ώρα που ο μπασκετικός Παναθηναϊκός αποκτά το δικό του γήπεδο.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τόσο τους συνεργάτες μου, Παναγιώτη Μπόμη και Μαργαρίτα Θάνου και το επιτελείο τους, που επί ένα χρόνο και βάλε δούλευαν σκληρά, ώστε σήμερα να γίνει πράξη το μεγαλύτερο όνειρο των Παναθηναϊκών.

Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και τον γ.γ. της Κυβέρνησης, Γρηγόρη Δημητριάδη, διότι δίχως την πολιτική βούλησή τους κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...