ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ο Αυτοκράτορας του ελληνικού μπάσκετ στο σπίτι του!

Εκεί όπου έγραψε ολόχρυσες σελίδες της ιστορίας του θα κατοικεί ο Παναθηναϊκός για τον επόμενο μισό αιώνα.

Ο Αυτοκράτορας του ελληνικού μπάσκετ στο σπίτι του!

Και ξαφνικά ελπίδα και προοπτική. Μέσα σε μια εβδομάδα που συνέβησαν πολλά, αμφιβολία, προβληματισμός και κατήφεια. Μέχρι να φτάσουμε στα σημερινά.

Έτσι είναι ο Παναθηναϊκός, έτσι είναι η καθημερινότητα του Συλλόγου και αυτό είναι το DNA του. Αρκεί μια σπίθα!

Ένα όραμα παίρνει «σάρκα και οστά» και ο Αυτοκράτορας του ελληνικού μπάσκετ θα έχει το δικό του σπίτι για τον επόμενο μισό αιώνα

Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό!
Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό! 10.233 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το γήπεδο στο οποίο βήμα-βήμα, λιθαράκι το λιθαράκι ο Παύλος και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος έβαλαν τις βάσεις για τη δημιουργία της αυτοκρατορίας θα μετατραπεί σε ένα πράσινο παλάτι όπου το τριφύλλι θα συνεχίζεται να αγωνίζεται και να μεγαλουργεί.

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος και οι συνεργάτες του προχώρησαν το θέμα και ολοκλήρωσαν το deal με την ελληνική Κυβέρνηση.

Μετά την οριστικοποποιηση της απόφασης για την παραχώρηση των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων ο Παναθηναϊκός οφείλει πλέον να δημιουργήσει την ομάδα που θα γράψει νέες χρυσές σελίδες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.