ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Θλάση ο Παπαγιάννης, εκτός οι Νέντοβιτς και Μέικον!

Νέα προβλήματα στον Παναθηναϊκό.

Θλάση ο Παπαγιάννης, εκτός οι Νέντοβιτς και Μέικον!

Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα στον Παναθηναϊκό ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης έμεινε εκτός της σημερινής προπόνησης καθώς ταλαιπωρείται από θλάση πρώτου βαθμού στον τετρακέφαλο του αριστερού του ποδιού. Ο Έλληνας σέντερ δεν είχε γυμναστεί ούτε χθες.

Ο Νέντοβιτς ένιωσε τράβηγμα  στην δεξιά γάμπα και θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγελος του προβλήματος.  Τέλος, ο Μέικον προπονήθηκε με μια μικροενοχληση στον αριστερό μηρό και αύριο θα υποβληθεί σε επιπλέον εξετάσεις.

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 25.082 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.