ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Με σύμμαχο τον κόσμο και γεμάτη ομάδα στο ντέρμπι

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα και την ιστορική Λεωφόρο κατάμεστη πάει στο ντέρμπι «αιωνίων» ο Παναθηναϊκός.

Παναθηναϊκός: Με σύμμαχο τον κόσμο και γεμάτη ομάδα στο ντέρμπι

Τελευταία ημέρα προετοιμασίας για τον Παναθηναϊκό η σημερινή, πριν ανακοινώσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς την αποστολή για το ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό, όπου οι «πράσινοι» θέλουν το «τρίποντο» της νίκης για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους.

Στον Παναθηναϊκό άπαντες είναι συγκεντρωμένοι με απόλυτο στόχο την κατάκτηση της νίκης που θα σημάνει αυτόματα πλεονέκτημα σχετικά με την κατάληψη μιας θέσης που οδηγεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες του διαθέσιμους -πλην του Χουάνκαρ λόγω της ανεκδιήγητης αποβολής στο ματς των Ιωαννίνων-, ενώ μετά από αρκετό καιρό ο Φεντερίκο Μακέντα θα είναι σε θέση ν΄ αγωνιστεί εφόσον τον επιλέξει είτε για το βασικό σχήμα, είτε ως αλλαγή ο προπονητής του.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.291 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σύμμαχος στην προσπάθεια για το «τρίποντο» της νίκης θα είναι ο κόσμος της ομάδας που έχει στηρίξει πάρα πολύ τη φετινή σεζόν, ενώ για πρώτη φορά η ιστορική Λεωφόρος θα είναι κατάμεστη, καθώς έχουν αρθεί όλα τα μέτρα κατά της πανδημίας, με την πληρότητα πλέον να είναι στο απόλυτο 100%.

Φυσικά θα χρειαστεί η μέγιστη προσοχή, σε τυχόν προκλήσεις που θα υπάρξουν, καθώς επ΄ ουδενί η ομάδα δεν πρέπει να μπει σε περιπέτειες με τιμωρίες έδρα και τα συναφή.

Από κει και πέρα αγωνιστικά, ο Γιοβάνοβιτς θέλει να δει την ομάδα του πιο αποτελεσματική, κάτι που έχει στερήσει φέτος από τον Παναθηναϊκό αρκετούς βαθμούς, ενώ θέλει και αμυντικά οι «πράσινοι» να περιορίσουν τα επιθετικά ατού της ομάδας του Πειραιά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.