ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Με Μακέντα η αποστολή για Ολυμπιακό

Ο Μακέντα επιστρέφει στην αποστολή για πρώτη φορά μετά από 2,5 μήνες, ενώ κανονικά είναι και ο Βιγιαφάνιες, ο οποίος θα πάρει και φανέλα βασικού.

Παναθηναϊκός: Με Μακέντα η αποστολή για Ολυμπιακό

Με Μακέντα, Καρλίτος και Ιωαννίδη για πρώτη φορά στην αποστολή μετά από αρκετό καιρό κατεβαίνει το τριφύλλι στο ντέρμπι, ενώ στην αποστολή θα είναι και ο Βιγιαφάνιες.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς πήρε συνολικά 23 παίκτες.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός: 

Με πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε το Σάββατο η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι «αιωνίων» της Κυριακής στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Στην προπόνηση συμμετείχαν άπαντες πλην Λούντκβιστ, Βαγιαννίδη, Αγιούμπ, οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.481 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα. Σε αυτή βρίσκονται οι Διούδης, Μπρινιόλι, Χριστογεώργος, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρουμπέν, Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Γκατσίνοβιτς, Μαουρίσιο, Βιτάλ. Εκτός έμεινε ο Χουάνκαρ εξαιτίας της αποβολής του στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.