ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γκατσίνοβιτς: «Ο Παναθηναϊκός έχει εκφράσει την επιθυμία να με κρατήσει»

Στην αποκάλυψη ότι ο Παναθηναϊκός έχει ήδη εκφράσει την επιθυμία να τον κρατήσει προέβη ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς.

Γκατσίνοβιτς: «Ο Παναθηναϊκός έχει εκφράσει την επιθυμία να με κρατήσει»

Ο Γκατσίνοβιτς παραχώρησε συνέντευξη στην σέρβικη ιστοσελίδα «Sportklub» και αποκάλυψε ότι το τριφύλλι έχει εκφράσει την επιθυμία να τον κρατήσει.

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

Για το μέλλον του: «Έχω συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια με τη Χόφενχάιμ και θα γυρίσω μόλις τελειώσει ο δανεισμός μου. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει οψιόν αγοράς, αλλά έχει εκφράσει την επιθυμία να με κρατήσει και περιμένω ότι οι δύο ομάδες θα μιλήσουν».

Για το αν θέλει να επιστρέψει στην Γερμανία: «Είμαι χαρούμενος εδώ, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι θα ήθελα, εάν ήταν εφικτό, να παίζω συχνά στη Χόφενχαϊμ. Μπαίνω στα καλύτερα ποδοσφαιρικά χρόνια μου και θεωρώ ότι δεν έχω αποδώσει ακόμα στο υψηλότερο επίπεδο μου».

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.436 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον λόγο που δεν έπαιζε στην Χόφενχαϊμ: «Έχω μία καλή, ανοιχτή σχέση με τον προπονητή της Χόφενχαϊμ, τον Σεμπάστιαν Χένες. Αυτός απλώς άλλαξε τον σχηματισμό του μετά τα πρώτα παιχνίδια και με υπολογίζει σε μία θέση που εγώ δεν πιστεύω ότι μπορώ να παίξω καλά. Φυσιολογικά, ο χώρος μου καλύφθηκε, το ρόστερ έχει καλούς παίκτες όπως ο Κράμαριτς και ο Μπάουμγκαρτνερ. Υπάρχει και ποσότητα και ποιότητα στη μεσαία γραμμή και είναι δύσκολο να βρω λεπτά, τα οποία πιστεύω ότι αξίζω, αλλά δεν έχω πρόβλημα με τον προπονητή. Σεβόμαστε ο ένας τον άλλο. Θεωρεί ότι άλλοι παίκτες έχουν προτεραιότητα σε σχέση με μένα και εγώ δεν διαμαρτύρομαι για αυτό».

Για το ότι δεν τον άφησε πέρυσι να φύγει η ομάδα του: «Η αρχή της σεζόν ήταν δύσκολη για μένα, επειδή δεν έπαιζα. Το καλοκαίρι είχα εκφράσει την επιθυμία να αλλάξω περιβάλλον, να πάω σε μία ομάδα που θα ήμουν βασικός. Δεν με άφησαν να φύγω, μου είπαν ότι θα παίζω περισσότερο, αλλά αυτό δεν συνέβη. Παρόλα αυτά, η κατάσταση δεν μεταβλήθηκε, οπότε επέμεινα τον Ιανουάριο να πάω κάπου που θα έχω ευκαιρίες».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.