ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ήττα του Παναθηναϊκού Β΄ από τον Λεβαδειακό

Ο Παναθηναϊκός Β ηττήθηκε με 3-0 από τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά.

Ήττα του Παναθηναϊκού Β΄ από τον Λεβαδειακό

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στην πρώτη τους φάση στο ματς, μόλις στο 3’. Όταν ο Μουτίνιο εκμεταλλεύτηκε την κακή απομάκρυνση της μπάλας από τον Νταμπίζα και με σουτ από το ύψος του πέναλτι πέτυχε το 1-0. Ενώ στο 8’ ο Μπαρμπόσα «άδειασε» τον Νταμπίζα, σούταρε μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δεξί δοκάρι της εστίας του Μαργκόνο.

Το Τριφύλλι συνέχισε να δυσκολεύεται να πάρει την κατοχή και να κυκλοφορήσει την μπάλα. Από γέμισμα του Κονέ από δεξιά, ο Μπαρμπόσα με κεφαλιά σημείωσε το 2-0 για τον Λεβαδειακό στο 10ο λεπτό. Με τον ίδιο παίκτη να σουτάρει με δύναμη λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή, αλλά την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι, δύο λεπτά μετά.

Ο Παναθηναϊκός Β πάτησε περιοχή με αξιώσεις στο 31’, σε αντεπίθεση με τον Σαρδέλη, αλλά η σέντρα-σουτ του Μαρτίνη από αριστερά πέρασε άουτ. Ενώ ο Νταμπίζας πρόλαβε με τάκλιν τον Βρακά, πριν εκείνος σουτάρει μέσα από την περιοχή στο 39ο λεπτό, απέναντι από τον Μαργκόνο.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 68.717 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ίδια κατάληξη υπήρξε και τρία λεπτά, με τον Σιδερά να βάζει έγκαιρα την κόντρα στην προσπάθεια του Μπαρμπόσα από πλάγια και αριστερά. Στο 45’ ωστόσο, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Βήχου από δεξιά, ο Μπαχανάκ με κεφαλιά στο όριο της μικρής περιοχής διαμόρφωσε το 3-0 υπέρ της ομάδας της Βοιωτίας.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Πράσινοι κατέγραψαν την πρώτη καλή τους ευκαιρία στο 50’, με το διαγώνιο σουτ του Αθανασακόπουλου από δεξιά μέσα από την περιοχή να περνάει ελάχιστα άουτ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Κονέ σούταρε με δύναμη στο ημικύκλιο της περιοχής, αναγκάζοντας τον Μαργκόνο σε εντυπωσιακή επέμβαση.

Ο ρυθμός έπεσε στη συνέχεια και ο Λεβαδειακός απείλησε ξανά στο 71’, με το σουτ του Δούμτσιου στην γωνία της μικρής περιοχής και δεξιά, με τον Μαργκόνο να διώχνει με υπερένταση. Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού Β απέκρουσε και την προσπάθεια του Βρακά, που βγήκε στην αντεπίθεση, στο 74ο λεπτό.

Ο Τσιριγώτης σπατάλησε μια καλή στιγμή για την ομάδα του, έξι λεπτά μετά, καθώς το σουτ του λίγο έξω από την περιοχή ήταν αδύναμο, με τον Μαργκόνο να βγάζει εντυπωσιακά το δυνατό σουτ του Βρακά, στο 90′, μέσα από την μεγάλη περιοχή.

Λεβαδειακός: Μάρκοβιτς, Κωνσταντινίδης, Λιάγκας, Μπαχανάκ, Βήχος (63’ Παναγιώτου), Νίκας, Συμελίδης (67’ Μανιώτης), Κονέ (76’ Ροβίθης), Μουτίνιο (46’ Δούμτσιος), Μπαρμπόσα (46’ Μυτίδης), Βρακάς.

Παναθηναϊκός Β: Μαργκόνο, Ρόμπι, Νταμπίζας (63’ Αντωνίου), Σιδεράς, Μαρτίνης (52’ λ.τ. Κούτσιας), Ηλιάδης (63’ Δημητρίου), Θεοχάρης (76’ Ματσαδές), Μαραθωνίτης (76’ Αλμπάνης), Αθανασακόπουλος, Σαρδέλης, Τσιριγώτης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...