ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Εύκολη πρόκριση στα ημιτελικά για το «τριφύλλι»!

Ο Παναθηναϊκός έβγαλε διάθεση κόντρα στον ΑΟ Θήρας και πήρε τη νίκη με 3-1 σετ και την πρόκριση για τα ημιτελικά των play offs της volley league γυναικών.

Εύκολη πρόκριση στα ημιτελικά για το «τριφύλλι»!

Ο Παναθηναϊκός έβγαλε διάθεση κόντρα στον ΑΟ Θήρας και πήρε τη νίκη με 3-1 σετ και την πρόκριση για τα ημιτελικά των play offs της volley league γυναικών.

Το ματς

Δυναμικό ήταν το ξεκίνημα για το τριφύλλι κόντρα στον ΑΟ Θήρας. Οι πράσινες απ την αρχή του αγώνα πήραν το προβάδισμα και σιγά σιγά έχτισαν διαφορά ασφαλείας με την Γκρόθες (5-1).

Το πρώτο σετ ήταν μονόλογος για τις πράσινες που παρά την πρόσκαιρη αντίδραση των παικτριών της ομάδας από τη Σαντορίνη (6-4), με Κωνσταντίνου και Χαντάβα ξέφυγαν εκ νέου (14-8). Η ομάδα του ΑΟ Θήρας προσπάθησε να μειώσει τη διαφορά (17-10), αλλά ατομικές ενέργειες στην επίθεση από τις Χαντάβα και Κρος έκλεισαν το σετ (25-13) για το 1-0.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.134 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο δεύτερο σετ η φιλοξενούμενες μπήκαν καλύτερα πήραν το προβάδισμα και μίνι διαφορά. Ο προπονητής της ομάδας του τριφυλλιού κάλεσε άμεσα σε τάιμ άουτ και αυτό φάνηκε πως ευεργέτησε τις πράσινες που αρχικά μείωσαν και με σερί πόντους από τη Χαντάβα πήραν και το προβάδισμα (5-3). Το πράσινο σερί ανακόπηκε οι φιλοξενούμενες απέκτησαν δυνάμεις και πέρασαν εκ νέου μπροστά (5-7), με την Παπαφωτίου να βγάζει επίθεση και να μην αφήνει τον ΑΟ Θήρας να ξεφύγει στο σκορ (6-8). Το άουτ χτύπημα από την Γκρόθες έφερε και το +3 για τις φιλοξενούμενες (7-10) που έβαζαν δύσκολα στις πράσινες.

Το σερί της ομάδας από τη Σαντορίνη ολοένα και μεγάλωνε (11-16), αλλά ορισμένες λανθασμένες επιθέσεις των πρασίνων έφεραν το (12-18). Η ομάδα του ΑΟ Θήρας με πίεση στο σερβίς και ανεβασμένη ποσοστά στην επίθεση έφτασαν και στο +8 (13-21) και όλα έδειχναν πως θα πάρουν το σετ και θα ισοφαρίσουν σε 1-1. Το τριφύλλι με την Χατζηευστρατιάδου πάλεψε τη διαφορά (15-22), αλλά οι φιλοξενούμενες δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη και έκλεισαν το σετ (17-25) μετά το άουτ χτύπημα από τη Χαντάβα από διαγώνια θέση.

Το τρίτο σετ ξεκίνησε πολύ καλά για το τριφύλλι που πήρε γρήγορα προβάδισμα και διαφορά (3-1). Οι πράσινες ανέβασαν την απόδοσή τους και με σερί πόντων αύξησαν τη διαφορά με Κρος και Κωνσταντίνου (6-3). Μάλιστα αρκετά εύκολα ήρθε και το +5 (9-4) με τις φιλοξενούμενες να μην τα παρατάνε και να ξαναμπαίνουν στο ματς πλησιάζοντας το τριφύλλι (10-7) με την Άμποτ. Ο Παναθηναϊκός εκμεταλλευόμενος τα λάθη των φιλοξενουμένων έστειλε εκ νέου τη διαφορά στο +5 (12-7), με την Χατζηευστρατιάδου να ανεβάζει τα ποσοστά της στην επίθεση (16-8).

Ο ΑΟ Θήρας έδειχνε πως δεν μπορούσε να ακολουθήσει το ρυθμό των αθλητριών του τριφυλλιού (16-9), αλλά με Άμποτ και Αργυρίου πήρε πολύτιμες ανάσες (17-12). Με επιθέσεις από τις Κωνσταντίνου και Γκρόθες το τριφύλλι ολοένα και πλησίαζε στο στόχο του, ενώ ο άσος της Κρος διαμόρφωσε το (22-15) με τις Χατζηευστρατιάδου και Κωνσταντίνου να κλείνουν του σετ (25-16) για το 2-1.

Στο τέταρτο σετ ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε χαλαρός και ο ΑΟ Θήρας πήρε το δικαίωμα να προηγηθεί με 4-7. Οι «πράσινες» δεν άφησαν την κατάσταση να ξεφύγει περεταίρω και με την Κωνσταντίνου να βγαίνει μπροστά επιθετικά, έφεραν το παιχνίδι στα ίσια (12-12), ενώ στη συνέχεια προσπέρασαν με (14-13).

Το παιχνίδι συνέχισε να είναι ανταγωνιστικό, όμως προς το τέλος η ποιότητα των κοριτσιών του «τριφυλλιού» εμφανίστηκε στο παρκέ και οι «πράσινες» ξέφυγαν με (20-17), μπαίνοντας στην τελική ευθεία του σετ. Οι φιλοξενούμενες δεν κατέθεσαν τα όπλα, ισοφαρίζοντας σε (20-20), αλλά ο Παναθηναϊκός είχε τις λύσεις διαμόρφωσε το (25-22), έκανε το 3-1 και έδωσε τη νίκη και την πρόκριση στα ημιτελικά των πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Τα σετ: 25-13, 17-25, 25-16, 25-22.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...