ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γιοβάνοβιτς: «Πρόκληση το ματς με τον Ολυμπιακό»

Στο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό και στο πως πρέπει να το αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός, στάθηκε ο Ιβαν Γιοβάνοβιτς

Γιοβάνοβιτς: «Πρόκληση το ματς με τον Ολυμπιακό»

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην Cosmote TV:

«Πάντα είναι ένα ντέρμπι. Είναι ένα τεράστιο παιχνίδι και σίγουρα και οι δύο ομάδες θέλουν να το κερδίσουν. Υπ’ αυτή την άποψη πιστεύω δεν θα παίξει κανένα ρόλο το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός -λόγω των υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη- δεν έπαιξε στο προηγούμενο παιχνίδι του. Ούτε θα παίξει ρόλο το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός εδώ και αρκετό διάστημα έχει αποκτήσει πλεονέκτημα στην προσπάθειά του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. 

Σε όλους αρέσει να παίζουν στα μεγάλα παιχνίδια και σε γήπεδα που έχουν πλέον κόσμο. Άρα είναι μία πρόκληση για όλους να γίνει ένα καλό παιχνίδι, με όλη τη σημασία του ντέρμπι που διαχρονικά έχουν αυτές οι δύο ομάδες. Πρέπει για τους στόχους που έχουμε να είμαστε σε πολύ καλό αγωνιστικό επίπεδο».

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.060 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.