ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Γκάιτς: «Βήμα – βήμα να χτίσουμε μια ομάδα που θα παλεύει»

Βελτίωση σε όλους τους τομείς θέλει για τον Παναθηναϊκό ο Μπράνκο Γκάιτς, που εστίασε στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα και οι αθλήτριες για να πάρουν το φετινό πρωτάθλημα.

Γκάιτς: «Βήμα - βήμα να χτίσουμε μια ομάδα που θα παλεύει»

Ο Μπράνκο Γκάιτς δεν έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από τις παίκτριές του παρά τη νίκη με 3-1 επί του ΑΟ Θήρας, ωστόσο ο τεχνικός του Παναθηναϊκού σε δηλώσεις του υπογράμμισε πως, η ομάδα του θα παλέψει για το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαι επαγγελματίας, τώρα είμαι προπονητής στον Παναθηναϊκό κι εδώ θα εστιάσω. Δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος αλλά βήμα βήμα θα φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Πρέπει να βελτιωθούμε σε όλους τους τομείς. Είμαι τυχερός γιατί έχω δίπλα μου καλούς συνεργάτες, καλή διοίκηση και φυσικά τα κορίτσια δουλεύουν πολύ, είναι επαγγελματίες και όλοι μαζί θα χτίσουμε μια δυνατή ομάδα για να παλέψουμε για το πρωτάθλημα. Βέβαια, προϋπόθεση είναι να περάσουμε πρώτα από τον ημιτελικό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.