ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Με κατάμεστη Λεωφόρο και σύμμαχο τον κόσμο για τη νίκη στο ντέρμπι

Τη νίκη στο ντέρμπι που θα του δώσει ψυχολογική τόνωση για την Ευρώπη θέλει απόψε ο Παναθηναϊκός (21:30, Cosmote Sport1/Panathinaikos24.gr), ο οποίος φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής των Play Off της Super League. Κατάμεστη η ιστορική Λεωφόρος, με τους οπαδούς των «πρασίνων» να ενισχύουν τις προσπάθειες των παικτών του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Με κατάμεστη Λεωφόρο και σύμμαχο τον κόσμο για τη νίκη στο ντέρμπι

Οι «πράσινοι» στην τελευταία αγωνιστική για τον πρώτο γύρο στα Play Off θέλουν να εκμεταλλευτούν στο έπακρο την κατάμεστη Λεωφόρο και να πάρουν το τρίποντο, που είναι πολύτιμο για τη συνέχεια των πέντε εναπομεινάντων αγωνιστικών όπου και θα καθορίσουν εάν το «τριφύλλι» θα πάρει την έξοδο για την Ευρώπη.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το σημερινό παιχνίδι δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Χουάνκαρ, όπως και τους τραυματίες Λούντκβιστ, Βαγιαννίδη και Αγιούμπ.

Από κει και πέρα όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεση του Σέρβου τεχνικού. Στον αντίποδα ο Πέδρο Μαρτίνς, άφησε εκτός αποστολής του Ολυμπιακού τους Μπα, Κούντε, Λόπες, Ονιεκούρου και Ανδρούτσο.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.060 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε ότι αφορά την πιθανή αρχική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού, ο Γιοβάνοβιτς όπως όλα δείχνουν θα χρησιμοποιήσει εκ νέου σχηματισμό 4-3-3.

Ο Μπρινιόλι θα είναι στο τέρμα, ενώ οι τέσσερις στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά θα είναι Κώτσιρας, Βέλεθ, Σένκεφελντ και Σάντσες. Η τριάδα στα χαφ θα αποτελείται από τους Πέρεθ, Βιγιαφάνιες και Γκατσίνοβιτς, ενώ στην επίθεση θα παίξουν οι Αϊτόρ, Παλάσιος και Ιωαννίδης.

Ο Μαυροβούνιος, Νίκολα Νταμπάνοβιτς θα είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης με βοηθούς τους Βλάνταν Τοντόροβιτς και Μιλούτιν Ντούκιτς, 4ος θα είναι ο Τζοβάρας και στο VAR ο Δανός Μόργκεν Κρογκ, με τον Ψαρρή.

Η σέντρα του ντέρμπι είναι προγραμματισμένη για τις 21:30 με τηλεοπτική κάλυψη από το Cosmote Sport1 και αναλυτική ενημέρωση από το Panathinaikos24.gr.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.