ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Η σέντρα στο ντέρμπι και το κανάλι μετάδοσης

Το ντέρμπι των αιωνίων ξεχωρίζει από την 5η αγωνιστική των playoffs της Super League. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στην «καυτή» και γεμάτη Λεωφόρο τον Ολυμπιακό. Η σέντρα του αγώνα και το κανάλι που θα τον μεταδώσει.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Η σέντρα στο ντέρμπι και το κανάλι μετάδοσης

Οι «πράσινοι» στην τελευταία αγωνιστική για τον πρώτο γύρο στα Play Off θέλουν να εκμεταλλευτούν στο έπακρο την κατάμεστη Λεωφόρο και να πάρουν το τρίποντο, που είναι πολύτιμο για τη συνέχεια των πέντε εναπομεινάντων αγωνιστικών όπου και θα καθορίσουν εάν το «τριφύλλι» θα πάρει την έξοδο για την Ευρώπη.

Η σέντρα στο μεγάλο ντέρμπι είναι προγραμματισμένη για τις 21:30, με τηλεοπτική κάλυψη από το Cosmote Sport1 και αναλυτική ενημέρωση από το Panathinaikos24.gr.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.307 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.