ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τζόρτζεβιτς: «Μετανιώνω που δεν αποδέχθηκα την πρόταση του Ομπράντοβιτς να έρθω στον Παναθηναϊκό»!

Μια δήλωση που θα συζητηθεί.

Τζόρτζεβιτς: «Μετανιώνω που δεν αποδέχθηκα την πρόταση του Ομπράντοβιτς να έρθω στον Παναθηναϊκό»!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σέρβου στο «zurnal»:

«Μετανιώνω μόνο για κάτι που δεν έκανα. Που δεν αποδέχτηκα την πρόσκληση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς να έλθω στον Παναθηναϊκό! Εκείνη την περίοδο δεν μπορούσα να παίξω άλλο, είχα πολλούς τραυματισμούς. Σωματικά και πνευματικά ήμουν πεσμένος. Ήμουν 34 ετών…

Τελείωσα την χρονιά με τη Ρεάλ και ο Ζέλικο με κάλεσε στον Παναθηναϊκό. Μιλήσαμε δυο φορές. Του είπα πως δεν μπορώ άλλο. Προσπάθησε να εξηγήσει τον ρόλο που θα είχα. Του είπα “όχι” τόσο δυνατά! Εκείνη τη στιγμή δεν μου άρεσε πια το μπάσκετ. Και είπα πως θα ήμουν υποκριτής να έλθω μόνο και μόνο για να πάρω αυτό το εκπληκτικό συμβόλαιο που μου έδινε ο Παναθηναϊκός. Δεν ήμουν εγώ εκείνη την περίοδο. Δεν ήμουν ο Σάσα Τζόρτζεβιτς όπως ήθελα να ήμουν. Εκείνη την περίοδο δεν μου άρεσε το μπάσκετ. Όλα αυτά λόγω των τραυματισμών μου».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.