ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Η βαθμολογία των πλέι οφ μετά τη νίκη στο ντέρμπι

Μεγάλος κερδισμένος ο Παναθηναϊκός από τη νίκη στο ντέρμπι. Στο +3 από την ΑΕΚ. Η βαθμολογία και η θέση του «τριφυλλιού».

Παναθηναϊκός: Η βαθμολογία των πλέι οφ μετά τη νίκη στο ντέρμπι

«Άλμα» Ευρώπης για την ομάδα του Παναθηναϊκού μετά την επιβλητική νίκη στο ντέρμπι επί του Ολυμπιακού. Οι «πράσινοι» μετά την κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης είναι στο +3 από την ΑΕΚ και στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Η αγωνιστική (5η)

Κυριακή 17 Απριλίου

Άρης – ΠΑΟΚ 1-0 Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1-0

Μεγάλη Δευτέρα 18 Απριλίου

ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ (18.00)

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.372 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η βαθμολογία σε 5 αγωνιστικές

1.Ολυμπιακός 70 2.ΠΑΟΚ 59 3.Αρης 53 4.Παναθηναϊκός 51 5.ΑΕΚ 48 6.ΠΑΣ Γιάννινα 43 *Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και ΠΑΣ Γιάννινα έχουν ένα ματς λιγότερο

H επόμενη αγωνιστική (6η)

Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα ΠΑΟΚ – ΑΕΚ Παναθηναϊκός – Άρης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.