ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αϊτόρ: «Οι φίλαθλοι το άξιζαν, κάναμε σπουδαία παιχνίδια φέτος».

Ο Αϊτόρ στάθηκε στον κόσμο του Παναθηναϊκού, που έδωσε δυναμικό παρών και σήμερα.

Αϊτόρ: «Οι φίλαθλοι το άξιζαν, κάναμε σπουδαία παιχνίδια φέτος».

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ισπανός στην κάμερα της Cosmote: 

«Είναι μια εξαιρετική βραδιά και θα τη θυμόμαστε. Το να βλέπουμε ένα γήπεδο κατάμεστο μας κάνει χαρούμενο και για τον κόσμο μας και τη νίκη ειδικά μετά την πανδημία. Αξίζαμε τη νίκη, πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και στο παιχνίδι που και την Τετάρτη.

Προετοιμαζόμασταν για το παιχνίδι σκληρά και πνευματικά για έναν… τελικό όπως αυτός. χαίρομαι που αυτά που θέλαμε βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο. Ο σύλλογος και οι φίλαθλοι το άξιζαν. Ο Παναθηναϊκός είναι μία μεγάλη ομάδα, αξίζει να βρίσκεται ψηλά και δουλεύουμε προς αυτή την κατεύθυνση.

Πάνω από όλα παίζει ρόλο η αυτοπεποίθηση και η ψυχολογία μου. Όλοι με βοηθάνε κάναμε σπουδαία παιχνίδια και η σκληρή μου δουλειά βγαίνει στο γήπεδο και μου αρέσει να παίζω έτσι όπως μας δείχνει ο προπονητής, σε αυτή τη σπουδαία ομάδα».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.927 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.