ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σένκεφελντ: «Ελέγξαμε το ματς από την αρχή μέχρι το τέλος – Να πετύχουμε το στόχο μας στο τέλος»

Ο Ολλανδός στοπερ αναφέρθηκε στον απόλυτο έλεγχο που είχε ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι και επεσήμανε πως η ομάδα θα πρέπει να συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο για να πετύχει το στόχο της.

Σένκεφελντ: «Ελέγξαμε το ματς από την αρχή μέχρι το τέλος - Να πετύχουμε το στόχο μας στο τέλος»

Ο Ολλανδός στοπερ αναφέρθηκε στον απόλυτο έλεγχο που είχε ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι και επεσήμανε πως η ομάδα θα πρέπει να συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο για να πετύχει το στόχο της.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ολλανδός αμυντικός:

«Είναι πάντοτε μεγάλη χαρά να κερδίζουμε τα ντέρμπι αλλά πρέπει να συνεχίσουμε. Είναι καλό το ότι κερδίζουμε, άλλα πρέπει να κάνουμε αρκετά πράγματα ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας.

Οι φίλαθλοι ήταν εξαιρετικοί. Αποτέλεσαν τον 12ο παίκτη μας και μας έδωσαν μεγάλη χαρά. Μας βοήθησαν, δεν είχαμε πίεση και χάρη σε αυτούς μπορέσαμε και κερδίσαμε. Δεν ήταν ο καλύτερος αγώνας που έχουμε κάνει ποτέ αλλά σίγουρα ήταν ένα παιχνίδι που ελέγχαμε από την αρχή μέχρι το τέλος.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 32.835 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο αντίπαλος δεν έκανε κάτι εξαιρετικό και το γκολ που σημείωσε ήταν όπως όλοι είδαμε οφσάιντ. Ενδεχομένως, θα έπρεπε να είχαμε λίγο περισσότερη κατοχή στο transition παιχνίδι. Αν ήμασταν πιο συμπαγής σε κάποιες στιγμές δεν θα δίναμε την ευκαιρία στον αντίπαλο να έχει την επιθετικότητα που είχε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.