ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Παναθηναϊκός: Αϊτόρ κόντρα… σε όλους! (Vids)

Απίθανα πράγματα κάνει το 2022 ο Ισπανός εξτρεμ που έχει πάρει τον Παναθηναϊκό από το χέρι και τον οδηγεί στην Ευρώπη!

Παναθηναϊκός: Αϊτόρ κόντρα... σε όλους! (Vids)

Είναι ο άνθρωπος των ντέρμπι, έχει βάλει γκολ κόντρα σε όλους τους «μεγάλους» του πρωταθλήματος και με τα πεπραγμένα του στον αγωνιστικό χώρο, οδηγεί τον Παναθηναϊκό από νίκη σε νίκη.

Ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο έχει αναγεννηθεί, παίζει μπάλα και το ευχαριστιέται και μέσα στο 2022 έχει αποδείξει πως είναι ιδιαίτερα κομβικός παίκτης στην ομάδα που έχει αναδείξει ο Σέρβος τεχνικός.

Πέρα από τα ντέρμπι, συνολικά η φετινή του εικόνα είναι καταπληκτική, έχει πάρει τον Παναθηναϊκό από το χέρι και τον οδηγεί εκ του ασφαλούς στην κατάληψη μιας εκ των θέσεων που οδηγούν στην Ευρώπη. Ο Αϊτορ σπάει τα κοντέρ καθώς σε 26 ματς, έχει βρει το δρόμο προς τα δίχτυα 7 φορές, ενώ έχει αποδειχθεί και εξαιρετικός πασερ, με 5 ασίστ σε κανονική διάρκεια και πλει οφ.

Αναλυτικά τα γκολ που έχει πετύχει κόντρα σε όλους τους «μεγάλους» του πρωταθλήματος

Κόντρα στον Άρη διαμορφώνει το 2-0 στις 5 Ιανουαρίου για την 16η αγωνιστική

Κόντρα στην ΑΕΚ στις 27 Φεβρουαρίου για την 25η αγωνιστική, έχει ανοίξει το σκορ στην επιβλητική νίκη με 3-0

Στα πλέι οφ ξανά κόντρα στην ΑΕΚ στις 13 Μαρτίου, κάνει το 1-0 σε ένα ματς όπου ο Παναθηναϊκός ήρθε ισόπαλος 1-1.

Κόντρα στον ΠΑΟΚ στις 3 Απριλίου, ανοίγει το σκορ στη νίκη με 2-1

Στο ντέρμπι της 17ης Απριλίου κόντρα στον Ολυμπιακό, πετυχαίνει το μοναδικό γκολ στη νίκη με 1-0

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.