ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Η ομάδα πέταγε… η εξέδρα γλένταγε! (Pics, Vids)

Λεωφόρος από τα παλιά στο χθεσινό ντέρμπι, με τον κόσμος να κάνει δυναμική παρουσία την ίδια ώρα που η ομάδα του Παναθηναϊκού «πατούσε» αγωνιστικά τον αιώνιο αντίπαλο.

Η ομάδα πέταγε... η εξέδρα γλένταγε! (Pics, Vids)

Είχαμε να δούμε τέτοια εικόνα της Λεωφόρου πολλά χρόνια. Ομάδα και κόσμος ήταν μια δυναμική «γροθιά» στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, με τον Παναθηναϊκό στο φινάλε να βγαίνει επιβλητικά νικητής κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο που σε ένα ακόμα ντέρμπι δεν έκανε φάση.

Οι εικόνες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου αναδεικνύουν ένα μεγαλειώδες «πράσινο τσουνάμι» αγάπης, την ίδια στιγμή που οι ποδοσφαιριστές του Ιβαν Γιοβάνοβιτς ήταν ανώτεροι σε όλο το ματς και συμπαρασυρόμενοι από το «boost» της εξέδρας, πήραν πολύτιμη νίκη.

Από το πρώτο λεπτό του ντέρμπι, φάνηκε η δυναμική της Λεωφόρου, εκρηκτική ατμόσφαιρα στα πλαίσια του θεμιτού, εκπληκτικό pyroshow από το πέταλο των οργανωμένων, που έδινε «φτερά» στα πόδια των ποδοσφαιριστών που ανέδειξαν την εκπληκτική παρουσία των φιλάθλων στα δικά τους social media αρκετές ώρες αργότερα.

Το ποδοσφαιρικό bullying Μπακασέτα-Ιωαννίδη στα playoffs και το… 76% συμμετοχής στα γκολ του Παναθηναϊκού!
Το ποδοσφαιρικό bullying Μπακασέτα-Ιωαννίδη στα playoffs και το… 76% συμμετοχής στα γκολ του Παναθηναϊκού! 853 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.