ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Μένει στον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα η Χαντάβα!

Κατηγορηματική διάψευση του δημοσιεύματος περί αποχώρησης της Εύας Χαντάβα.

Μένει στον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα η Χαντάβα!

Δημοσιεύματα έκαναν την εμφάνισή τους σχετικά με την αποχώρηση της Εύας Χαντάβα από τον Παναθηναϊκό. Ωστόσο τόσο οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη, όσο και από την ίδια την αρχηγό της ομάδας βόλεϊ γυναικών του «τριφυλλιού», υπήρξε κατηγορηματική διάψευση, λέγοντας χαρακτηριστικά πως δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να φύγει τώρα από τον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το ρεπορτάζ, η έμπειρη άσος της ομάδας του Παναθηναϊκού, είναι απόλυτα συγκεντρωμένη και προσηλωμένη στις υποχρεώσεις που έχει με το «τριφύλλι» και θέλει να οδηγήσει σαν αρχηγός το τμήμα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος το οποίο έχει μπει στην τελική ευθεία, με το «τριφύλλι» να βρίσκεται ήδη στα ημιτελικά των πλέι οφ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.