ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Blogs

Στις προκλήσεις απαντάς με μπάλα και νίκες, μάγκικα, Παναθηναϊκά, ωραία!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την απάντηση του Παναθηναϊκού και του κόσμου του στο γήπεδο στις προκλήσεις των παικτών του Ολυμπιακού.

Στις προκλήσεις απαντάς με μπάλα και νίκες, μάγκικα, Παναθηναϊκά, ωραία!

Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ήρθαν στην Λεωφόρο με απουσίες λόγω Κόπα Αφρικά και δικαιολογήθηκαν, για το ….πούλμαν που κατέβασαν και το ότι δεν έκαναν φάση. Χθες ήρθαν πλήρεις. Φάση και πάλι δεν έκαναν(του Μασούρα η φάση στην αρχή δεν μετράει διότι ήταν οφ-σάιντ και αν έμπαινε το γκολ ο var θα το ακύρωνε), έχασαν με 1-0 ενώ θα μπορούσαν να δεχθούν και άλλα γκολ, ενώ είδαν τον διαιτητή Νταμπάνοβιτς να μην δίνει καθαρό πέναλτι σε τράβηγμα της φανέλας του Αλεξανδρόπουλου από τον Παπασταθόπουλο.

Μάγκικα, Παναθηναϊκά, ωραία. Ο Παναθηναϊκός χθες πήρε το παιχνίδι από τα αποδυτήρια, δεν άφησε τον αντίπαλο να πάρει ανάσα και ο Γιοβάνοβιτς κέρδισε κατά κράτος τον Μαρτίνς. Είδαν ότι δεν μπορούσαν στο γήπεδο και είπαν να προκαλέσουν και να κάνουν τσαμπουκάδες, για να τσιμπήσει ο κόσμος, να διακοπεί το ματς και να το πάρουν στα χαρτιά, όπως έχουν κάνει τόσες και τόσες φορές. Ηρθε ο Μανωλάς με τα χέρια στην τσέπη πριν το παιχνίδι έκανε βόλτα και κοίταγε συνέχεια τους φίλους του Παναθηναϊκού, έκανε και μία άσεμνη χειρονομία για να τους ξεσηκώσει, αλλά συνέχισε και στην διάρκεια του αγώνα. Σηκωνόταν από τον πάγκο και κοίταγε προς την εξέδρα, ενώ σε μία στιγμή έβρισε με χυδαίο τρόπο τον κόσμο, που ευτυχώς κρατήθηκε και δεν έγινε τίποτα.

Αυτός ο τύπος ο Κώστας Μανωλάς δεν παίζει εδώ και καιρό στην Εθνική διότι πολύ απλά οι προηγούμενοι προπονητές του ήξεραν, ότι δεν έχει την συμπεριφορά, το μυαλό για να παίξει. Ο δε Παπασταθόπουλος, που όταν πήγε στον Ολυμπιακό προσαρμόστηκε και ….άλλαξε σήκωσε στον αέρα με τάκλιν τον Σάντσες, που έπεσε κάτω και πόναγε και πήγε από πάνω του του τα έχωσε και του είπε «σήκω». Ντροπή και για τους δύο που δηλώνουν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.

Σλούκα γερά και… πάρε μας τα λεφτά
Σλούκα γερά και… πάρε μας τα λεφτά 1.730 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός σε αυτά τα καραγκιοζιλίκια απάντησε στο γήπεδο. Εβαλε ένα γκολ δουλεμένο στην προπόνηση με τον Κώτσιρα, Παλάσιος, Γκατσίνοβιτς, Ιωαννίδης, να κρύβουν την μπάλα και ο Αϊτόρ να κάνει το 1-0. Ο Αϊτόρ που και στην αρχή του αγώνα έκανε μία μεγάλη φάση, ενώ φάσεις για γκολ είχαν και ο Καρλίτος και ο Βιτάλ.

Αυτός ο Παναθηναϊκός που βλέπουμε φυσικά δεν είναι κανονικός Παναθηναϊκός. Αλλά έχει στον πάγκο του έναν σπουδαίο προπονητή και άνθρωπο, που μπορεί να τον κάνει κανονικό Παναθηναϊκό. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, εξελίσσει και βελτιώνει την ομάδα και θα δούμε πολύ καλύτερο Παναθηναϊκό με τον Ιβάν στον πάγκο και τις κατάλληλες προσθήκες το καλοκαίρι.

Τώρα ξεχνάμε τον Ολυμπιακό κοιτάμε μπροστά, η ομάδα πρέπει να νικήσει την Λαμία την Τετάρτη να παίξει με το ίδιο πάθος και συγκέντρωση και να πάει στη ρεβάνς μόνο για διαδικαστικούς λόγους και να διεκδικήσει το κύπελλο στο τελικό. Και να το πάρει, διότι το αξίζει.

*Ο Κώτσιρας έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι και απέδειξε, ότι κάθε μεταγραφή θέλει χρόνο και προσαρμογή, για να κριθεί.

*Πολλά μπράβο στον κόσμο, για την συμπαράσταση στην ομάδα. Ο κόσμος είναι δίκαιος και αναγνωρίζει όταν βλέπει ότι γίνεται δουλειά στην ομάδα. Η Λεωφόρος θύμισε Λεωφόρο από τα παλιά.

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης Eχει περάσει σχεδόν όλη του την ζωή στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Από μικρός ήθελε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία και όταν αποφοίτησε από το εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας ξεκίνησε την καριέρα του στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Αφού πέρασε από το ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β΄Εθνικής και διαιτησίας, το καλοκαίρι του 1986, το όνειρό του έγινε πραγματικότητα! Ανέλαβε το ρεπορτάζ του «τριφυλλιού», το οποίο ακολουθεί μέχρι και σήμερα, σε μια πορεία γεμάτη ειδήσεις, πολλά γραπτά, πολλές χαρές, αλλά και λύπες και αμέτρητα ταξίδια! Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» και πήγε στο «SPORTIME». Δυο χρόνια αργότερα πήρε…μεταγραφή για τη «SPORTDAY», και το 2015 πήγε στην «ΠΡΑΣΙΝΗ», ενώ από το 2021 συνεργάζεται με το SDNA.GR. Από το 2000 και μετά πήγε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 με διάλλειμα τριών ετών όπου μεταπήδησε στο SPORT24 Radio. Στο PANATHINAIKOS24.gr γράφει με στόχο την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για τους φίλους του Παναθηναϊκού. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.