ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Εξαιρετική κίνηση από την ΠΑΕ: Δωρεάν με τη Λαμία όσοι βρέθηκαν στο ντέρμπι!

Επιβραβεύει τον κόσμο που δημιούργησε φανταστική ατμόσφαιρα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Εξαιρετική κίνηση από την ΠΑΕ: Δωρεάν με τη Λαμία όσοι βρέθηκαν στο ντέρμπι!

Επιβραβεύει τον κόσμο που δημιούργησε φανταστική ατμόσφαιρα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ως ελάχιστο «ευχαριστώ» από την ομάδα προς τους φίλους της, αποφασίστηκε η δωρεάν είσοδος στο ματς Κυπέλλου με τη Λαμία, την ερχόμενη Τετάρτη, για όσους βρέθηκαν στο παιχνίδι με τους ερυθρόλευκους!

Το πρωί της Τρίτης θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο ντέρμπι θα έχουν μια μέρα προθεσμία να εξαργυρώσουν μέσω συστήματος το κυριακάτικο εισιτήριό τους, με πρόσκληση για το Κύπελλο.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 73.163 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσα εισιτήρια απομείνουν θα δοθούν την Τετάρτη στην προνομιακή τιμή των 5 και των 10 ευρώ.

Οπως αναφέρθηκε: «Την Κυριακή ζήσαμε ξανά μια φανταστική ατμόσφαιρα, μια Λεωφόρο από τα παλιά. Ομάδα και κόσμος ΜΙΑ ΓΡΟθΙΑ. Θέλοντας να πούμε με τον τρόπο μας ένα ελάχιστο “ευχαριστώ” στους οπαδούς μας αποφασίσαμε την δωρεάν είσοδο στον αγώνα με τη Λαμία για όσους ήρθαν στο ντέρμπι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...