ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ρανγκέλ και Χαντάβα αποθέωσαν τους πρωταθλητές! (Pics)

Τα μηνύματα των μελών του «πράσινου» βόλεϊ για την πρωταθλήτρια ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο.

Ρανγκέλ και Χαντάβα αποθέωσαν τους πρωταθλητές! (Pics)

Η ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο του Παναθηναϊκού κατέκτησε το πρωτάθλημα στο Ηράκλειο, με τα μέλη της «πράσινης» αποστολής να αποθεώνουν και να αποθεώνονται.

Από τα πιο όμορφα μηνύματα που δέχθηκε το συγκεκριμένο τμήμα ήταν αυτά των Λούκας Ρανγκέλ και Εύας Χαντάβα, μέσα από τα social media.

Τα δύο μέλη του «πράσινου» βόλεϊ σε άνδρες και γυναίκες έδειξαν έμπρακτα πως ο Ερασιτέχνης είναι και παραμένει μια «γροθιά».

Στις 10 Ιουνίου η συζήτηση για τη Διπλή Ανάπλαση
Στις 10 Ιουνίου η συζήτηση για τη Διπλή Ανάπλαση 354 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δείτε τις φωτογραφίες

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.