ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Παναθηναϊκός: Ο Κώτσιρας γίνεται όλο και καλύτερος και βοηθάει το τριφύλλι! (vids)

Ο Γιάννης Κώτσιρας κόντρα στον Ολυμπιακό έκανε το καλύτερο ματς του με τα πράσινα και έδειξε πανέτοιμος να δώσει κι άλλα στο τριφύλλι.

Παναθηναϊκός: Ο Κώτσιρας γίνεται όλο και καλύτερος και βοηθάει το τριφύλλι! (vids)

Ο Παναθηναϊκός πήρε μια σπουδαία νίκη επι του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο. Με την επικράτηση αυτή οι πράσινοι πηγαίνουν πλέον με άλλο αέρα τόσο στα ματς με την Λαμία, αλλά φυσικά και κόντρα στον Άρη.

Το τριφύλλι είχε αρκετούς πρωταγωνιστές στο ματς και ένας από αυτούς ήταν και ο Γιάννης Κώτσιρας. Ο Έλληνας μπακ του Παναθηναϊκού από το πρώτο ματς των πλέι οφ άρχισε να δείχνει σημάδια βελτίωσης και όσο περνούσαν τα ματς γινόταν όλο και καλύτερος. Στο ματς με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο ήταν εκ των βασικών αιτιών που οι πράσινοι δεν κινδύνεψαν καθώς βρισκόταν στο κατάλληλο σημείο την κατάλληλη στιγμή.

Στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Γιοβάνοβιτς εκμεταλλεύτηκε άλλο ένα προσόν του, που είναι φυσικά οι κούρσες. Ο Σέρβος προπονητής είπε στον Σάντσες να μείνει πίσω και εδώσε ελευθερία κινήσεων στον Κώτσιρα στα δεξιά. Με τον τρόπο αυτό ήθελε να δημιουργήσει υπεραριθμία από τη δεξιά πλευρά, ώστε να επιβαρύνει όσο περισσότερο γίνεται τον Ολυμπιακό από κει. Η αλήθεια είναι ότι τα κατάφερε, με τον Κώτσιρα να πλαγιοκοπεί ουκ ολίγες φορές από κει, ενώ οι Παλάσιος – Γκατσίνοβιτς ασκούσαν και αυτοί τη δίκη τους πίεση.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν η φάση του γκολ του Παναθηναϊκού, όπου ο Κώτσιρας έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να επιτευχθεί. Συγκεκριμένα, αφού παίρνει την μπάλα από τον Γκατσίνοβιτς, αφήνει πίσω του με ωραίο ντρίμπλα τον Εμβίλα και την κατάλληλη στιγμή πασάρει στον Σέρβο. Στη συνέχεια φυσικά ο τελευταίος, έκανε την ασίστ στον Αϊτόρ.

Βέβαια για να είμαστε ειλικρινείς δεν ήταν μόνο η συνεισφορά του στο γκολ. Ήταν η γενικότερη παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο αξιοσημείωτη. Αμυντικά από την μια ήταν σταθερός ενώ επιθετικά από την άλλη έπαιζε με αυτοπεποίθηση και δημιουργούσε συνεχώς κινδύνους στον Ολυμπιακό.

Ο Κώτσιρας δείχνει σιγά σιγά να προσαρμόζεται και σε κάθε παιχνίδι που αγωνίζεται να είναι όλο και καλύτερος. Μένει να δούμε βέβαια αν όλο αυτό θα έχει αντίστοιχη συνέχεια.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...