ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Διευθυντής στις ακαδημίες ο Καλαϊτζής

Ο Γιώργος Καλαϊτζής αναμένεται να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό και πλέον θα βρίσκεται στο πόστο του Διευθυντή των Ακαδημιών.

Παναθηναϊκός: Διευθυντής στις ακαδημίες ο Καλαϊτζής

Αναλυτικά η ενημέρωση του «τριφυλλιού»:

«Ο Γιώργος Καλαϊτζής θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό από το πόστο του Διευθυντή των Ακαδημιών της ομάδας. Ο Γιώργος Καλαϊτζής γεννήθηκε στις 29 Αυγούστου του 1976 και ως αθλητής φόρεσε την πράσινη φανέλα από το 1997 ως το 2006, κατακτώντας 8 πρωταθλήματα Ελλάδος, 3 Κύπελλα και 2 ευρωπαϊκά τρόπαια.

Από το 2015, όταν και ξεκίνησε η λειτουργία της PAO BC ACADEMY, ήταν μέλος της είτε ως προπονητής, είτε ως διοικητικό στέλεχος.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 44.606 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τον Ιανουάριο του 2020 διετέλεσε βοηθός προπονητής του Ρικ Πιτίνο στον πάγκο του Παναθηναϊκού, ενώ το καλοκαίρι του ίδιου έτους ανέλαβε το πόστο του team manager της ομάδας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.