ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Panathinaikos Stars

Μαρτσάκης – Blog: “Εκστασιάστηκα βλέποντας την κερκίδα – Μόνο ενωμένοι θα καταφέρουμε τα πάντα”

Ο Χρήστος Μαρτσάκης γράφει στο blog του στο panathinaikos24.gr για την κατάκτηση πρωταθλήματος μπάσκετ με αμαξίδιο από τον Παναθηναϊκό και τον εκπληκτικό του πανηγυρισμό που έγινε viral.

Μαρτσάκης – Blog: “Εκστασιάστηκα βλέποντας την κερκίδα – Μόνο ενωμένοι θα καταφέρουμε τα πάντα” | panathinaikos24.gr

Ο Χρήστος Μαρτσάκης γράφει στο blog του στο panathinaikos24.gr για την κατάκτηση πρωταθλήματος μπάσκετ με αμαξίδιο από τον Παναθηναϊκό και τον εκπληκτικό του πανηγυρισμό που έγινε viral.

Αναλυτικά το blog του αθλητή του τριφυλλιού

Επιτέλους καταφέραμε να κατακτήσουμε το πρώτο μας πρωτάθλημα! Θα μπορούσαμε να το είχαμε καταφέρει και νωρίτερα αν δεν είχαν συμβεί όλα αυτά με τον κορονοϊό και τις διακοπές του πρωταθλήματος.

Ήταν ένας πραγματικά υπέροχος αγώνας απέναντι σε ένα δύσκολο αντίπαλο και πάνω απ’ όλα με τον ανεπανάληπτο κόσμο μας στο πλευρό μας να μας σπρωχνει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Τα συναισθήματα ήταν πολύ έντονα και γι’ αυτό ήταν και τόσο έξαλλοι οι πανηγυρισμοί μας. Για όλον αυτόν τον κόσμο που ήρθε και μας στήριξε.

Πραγματικά στον κόσμο του Παναθηναϊκού αξίζουν μόνο χαρές και να του χαρίζουμε πρωταθλήματα και κύπελλα.

Αναφορικά με τους πανηγυρισμούς μου, ειλικρινά κάποια στιγμή δεν ήξερα αν θα ήθελα περισσότερο να ήμουν μεσα στο γήπεδο ή στην κερκίδα. Εκστασιάστηκα βλέποντας τους να έχουν τέτοιο παλμό. Δεν σταμάτησαν να φωνάζουν ούτε λεπτό κι έτσι, το λιγότερο που μπορούσα να κάνω εγώ ήταν αυτό που έγινε στο τέλος.

Μόνο ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα. Τώρα έχουμε μπροστά μας το κύπελλο στη Λάρισα στις 7 Μαΐου.

Περιμένουμε τον κόσμο του Παναθηναϊκού να έρθει να πανηγυρίσουμε άλλη μία κούπα. Γιατί όπως λέει και το σύνθημα, “Η Θύρα 13 είναι αυτό που δεν μπορείς να φανταστείς αν δεν το ζεις…”.

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close